15.12. Euro Hockey Tour: Suomi – Tshekki | Leijonat vahvalla kokoonpanolla Sveitsin turnaukseen

15.12.2022 klo 18:30

Suomi

Panos
1.5/5

Euro Hockey Tourissa pelataan ensimmäistä kertaa Sveitsin oma turnaus. Torstai-iltana Suomi pelaa kuitenkin vielä Helsingin jäähallissa, kun vastaan asettuu Tshekki klo 18.30 alkaen.

Suomella tuttuja nimiä joukkueessa

Suomi lähtee Sveitsin turnaukseen hakemaan revanssia, sillä kotimaassa pelattu Karjala-turnaus oli joukkueelta heikko suoritus. Suomi jäi Karjala-turnauksessa viimeiseksi, kun se hävisi Sveitsille 2-3 voittolaukauskisan jälkeen ja Tshekille lukemin 2-5. Ruotsia vastaan Suomi sai pelistään paremmin kiinni ja kaatoi läntisen naapurin lukemin 4-1. Nyt Sveitsin turnaukseen Jukka Jalosen joukkue lähtee suht nimekkäällä joukkueella hakemaan parempaa menestystä.

Suomen joukkueesta löytyy tältä erää todella kiekkotaitavia pelimiehiä sekä muita mielenkiintoisia nimiä. Puolustuksessa mm. nimet Sami Lepistö, Julius Honka, Sami Niku ja Atte Ohtamaa saavat uskomaan Suomen puolustuspelin tiiveyteen, ja kun hyökkäyksestä löytyvät mm. Iiro Pakarinen, Teemu Hartikainen, Harri Pesonen ja Toni Rajala, lähtee Suomi turnaukseen vahvalla porukalla, jolla on jo yhdessä ja erikseen useita voitokkaita turnauksia takana, kuten viime kauden olympia – ja MM-kullat osoittavat. Suomi luottaa varmasti omiin vahvuuksiinsa myös tällä kertaa, joten oman puolustuspään peliin kiinnitetään huomiota, kuten myös viisikoiden tiiveyteen ja erikoistilannepelaamiseen.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Tshekillä pelaajavaihdoksia aivan turnauksen alla

Tshekki pelasi tulosten valossa suht heikon Karjala-turnauksen, kun joukkue onnistui voittamaan ainoastaan Suomen lukemin 5-2, mutta taipui Ruotsille 1-4 ja Sveitsille 2-3 jatkoajan jälkeen. Tshekin jääkiekossa on näkynyt tietty alennustila sekä U20-tasolla että A-maajoukkueessa, eikä Euroopassa pelaavista pelaajista tunnu saatavan kokoon millään todellista huippujoukkuetta.

Sveitsin turnaukseen Tshekin joukkue ei lähde myöskään suurimpana suosikkina. Joukkueessa on maajoukkueelle tuttuja nimiä sekä muutama uusi nimi. Muutoksiakin nähtiin aivan turnauksen alla, kun mm. maalivahti Stezka jäi sivuun ja tuttuakin tutumpi Langhamer kutsuttiin apuun. Myös puolustuksessa ja hyökkäyksessä nähtiin muutoksia, ja mm. Jiri Smejkal nähdään jälleen Tshekin kokoonpanossa viime hetken muutosten jälkeen.

Suomella etu Helsingissä pelattavassa ottelussa

Tshekki ja Suomi ovat voittaneet toisiaan vuoron perään viime vuosien maaotteluissa, mutta kuuden viime ottelun voitot kirjataan Suomen hyväksi lukemin 4-2. Suomi on Sveitsin turnauksessa mukana todella vahvalla joukkueella, jolta odotetaan tulosta. Nyt mukana on liuta pelaajia, jotka osaavat Jalosen pelitavan vaikka unissaankin. Tshekki haastaa Suomen tälläkin kertaa varmasti tiukasti, mutta Helsingissä pelattava ottelu ja todella nimivahva joukkue kääntävät vaakaa vahvemmin Suomen voiton puolelle, josta peli-idea torstai-illan otteluun.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!