13.11. Euro Hockey Tour: Suomi – Ruotsi | Ruotsi lähellä turnausvoittoa

13.11.2022 klo 16:30

Ruotsi ml

Panos
2/5

Karjala-turnaus on viimeisiä otteluita vaille valmis. Suomi ja Ruotsi kohtaavat sunnuntaina klo 16.30 alkaen.

Suomi esiintynyt heikosti

Suomen osalta Karjala-turnaus on sujunut hyvin mollivoittoisesti. Suomi hävisi torstaina Sveitsille rangaistuslaukauskisan jälkeen, ja lauantaina Tshekki oli selkeästi parempi 5-2-lukemin. Suomen peli ei ole ollut niin valmista kuin olisi voinut olettaa, alivoima on passiivista ja kenttätasapaino ei ole ihanteellinen. Tshekkiä vastaan Jerry Turkulainen avasi maalitilinsä A-maajoukkuetasolla heti debyytti-pelissään.

Suomi on kahden tappion myötä turnauksen viimeisenä, eikä turnausvoittoon ole enää mahdollisuuksia. Leijona-joukkue kyllä taistelee kentällä ja oli Suomellakin paikkansa Tshekkiä vastaan, mutta kokonaisvaltaisesti Suomi oli lauantaina vastustajaansa perässä. Ruotsi-ottelu varmasti sytyttää isännät pelaamaan sunnuntaina, mutta haaste on sunnuntai-iltana turnauksen kovinta luokkaa, jopa kovempi kuin Tshekki-ottelu.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Ruotsi voittanut molemmat ottelunsa

Ruotsin Karjala-turnaus on sujunut voitokkaasti. Joukkue kaatoi torstaina Tshekin komeasti 4-1, ja lauantaina kaatui Sveitsi jatkoajalla 3-2-lukemin. Tulosten myötä Ruotsi johtaa turnausta viidellä pisteellä, mutta turnausvoitto ei ole varmistunut ennen viimeistä ottelua, Tshekillä tai Sveitsillä on vielä mahdollisuus kivuta Ruotsin ohi aina turnausvoittoon asti. Ruotsi on kahdessa ottelussaan iskenyt eniten maaleja kaikista osallistujista, ja päästänyt vähiten, joten tilastojen valossa kärkipaikka on täysin ansaittu.

Ruotsi pelaa todella raikkaalla otteella, ja joukkueen tekeminen hyökkäyspäässä on ollut erittäin hyvällä tasolla. Andre Petersson johtaa Karjala-turnauksen pistepörssiä tehoin 4+1, myös Olle Alsing ja Pär Lindholm ovat onnistuneet hyökkäyspäässä hyvin. Ruotsi on joutunut pettymään edellisissä MM-kisoissa raskaasti, mutta nyt joukkueella on hyvät otteet heti Karjala-turnauksesta alkaen, ja töitä tehdään kovasti tulevia MM-kisoja silmällä pitäen.

Ruotsi hieman isäntiä edellä

Harri Säteri palaa odotetusti maalille Ruotsia vastaan. Suomen ketjut on laitettu uuteen uskoon tähän viimeiseen peliin, iso ketjujen sekoittaminen ei helpota yhteispelin löytymistä vahvaa Ruotsia vastaan. Ruotsin tekeminen on ollut koko ajan loogista ja kentällä vahvan oloista, joukkue haluaa varmasti napata Karjala-turnauksen voiton, joten myös Ruotsi lähtee yhtä hanakasti hakemaan voittoa kuten kahdessa aikaisemmassakin ottelussa. Ruotsi tuntuu olevan vähintään napsun Suomea edellä, ja joukkueen lopullista voittoa voi hyvinkin harkita mukaan lapulle sunnuntain kohteista.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!