17.12. Euro Hockey Tour: Suomi – Ruotsi | Suomen oltava terävämpi maalipaikoissaan

17.12.2022 klo 14:30

Molemmat joukkueet tekevät kaksi maalia

Panos
2/5

Sveitsin Euro Hockey Tour jatkuu lauantaina kahdella ottelulla. Suomi kohtaa Ruotsin klo 14.30 alkavassa kamppailussa.

Leijonien alavire jatkui Tshekkiä vastaan

Leijonien alavireinen meno syksyn Euro Hockey Tourilla jatkui myös torstaina, kun joukkue taipui Tshekille Helsingissä pelatussa ottelussa 2-3-lukemin. Suomi jäi Karjala-turnauksen viimeiseksi lokakuussa, ja nyt Sveitsin turnaus alkoi sinänsä pirteistä otteista huolimatta tappiolla. Leijonat on kuitenkin vahvalla nipulla liikenteessä, ja odotusarvo on, että voittotili aukeaa mahdollisimman nopeasti vielä tässäkin turnauksessa.

Suomi oli pelillisesti Tshekkiä edellä torstain ottelussa, ja etenkin toinen erä oli Suomen selkeää hallintaa. Ainoastaan tehottomuus maalipaikoissa ja ylivoimalla koitui Suomen kohtaloksi, ja tappiosta huolimatta esitys oli pirteä. Suomi löysi maalijyvän ottelun kolmannessa erässä, kun Eronen ja Kemppainen osuivat kertaalleen. Suomen joukkue on täynnä arvokisavoittajia ja kokeneita pelimiehiä, joten Ruotsia vastaan odotuksena on miehekäs suoritus.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Ruotsi avasi turnauksen voitolla

Karjala-turnauksen voittanut Ruotsi avasi myös Sveitsin EHT-turnauksen voitolla, kun se kaatoi turnausisäntä Sveitsin tiukkien vaiheiden jälkeen jatkoajalla lukemin 3-2. Ottelu oli tasainen vääntö, Ruotsi voitti Sveitsin myös Karjala-turnauksessa samoin lukemin jatkoajalla. Voiton myötä Ruotsi on suosikki valloittamaan myös Sveitsin turnauksen nimiinsä, mutta ottelu Suomea vastaan on tämän tavoitteen saavuttamisessa tärkeässä osassa.

Ruotsi on nostanut tasoaan jääkiekon huippumaana, ja edellisissä kaksissa MM-kisoissa raskaasti pettynyt maa on nostanut tasoaan ainakin EHT-tasolla. Joukkueen sisällä kierrätetään ahkerasti pelaajia ja viilataan taktisia kuvioita, Ruotsista löytyy laadukkaita pelaajia jokaiseen Euro Hockey Tourin turnaukseen tälläkin kaudella. Marcus Sörensen ja Jacob De La Rose aloittivat turnauksen vahvasti, ja kaksikko johtaa pistepörssiä tehoilla 1+1.

Molemmat taitavat maalinteon

Suomi pääsi yllättämään Ruotsin Karjala-turnauksessa ja nappasi upean 4-1-voiton. Suomi on ollut arvokisoissa viime vuosina selvästi länsinaapuria edellä, mutta EHT-peleissä Ruotsi on ollut vahvempi viime kausien ajan. Suomi on nyt mukana vahvalla joukkueella, ja Tshekkiä vastaan peli saatiin uomiin kuuden minuutin jälkeen, harmillisesti vain 0-2-tappiotilanteessa. Suomi liikuttaa kiekkoa hyvin ja nopeasti, mutta terävyyttä maalipaikoissa pitää olla enemmän. Myös Ruotsi on kiekkovahva joukkue, joka on syksyn aikana onnistunut hyökkäyspäässä edellistä Suomen kohtaamista lukuunottamatta loistavasti. Lauantaina nähtäneen viihdyttävä ja vauhdikas kamppailu, jossa molemmilla joukkueilla on mahdollisuus onnistua maalinteossa vähintään kahdesti. Tästä peli-idea lauantain iltapäivään tutun taisteluparin välille.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!