12.11. Euro Hockey Tour: Ruotsi – Sveitsi | Tre Kronor voiton päässä turnausvoitosta

12.11.2022 klo 12:30

Ruotsi

Panos
2/5

Euro Hockey Tourin Karjala-turnauksessa Ruotsi hakee jo toista voittoaan. Lauantaina vastaan asettuu Sveitsi klo 12.30 alkaen.

Ruotsi kaatoi Tshekin

Ruotsi aloitti Karjala-turnauksen voittamalla Tshekin 4-1 torstai-iltana. Ruotsilla on mukanaan vahva joukkue, jossa on taitoa ja osaamista jokaista kenttää myöten. Joukkue pelaa maltilla ja laadukkassti, hyökkäyspäähän on saatu myös kerättyä alkukauden tehomiehet, jotka ainakin Tshekkiä vastaan onnistuivat heti upeasti. Sveitsin kaatamalla varsinaisella peliajalla Ruotsi varmistaisi jo lohkovoiton ennen sunnuntain Suomi-ottelua.

Ruotsin Petersson loisti torstaina iskemällä kolme maalia Tshekin verkkoon, Alsing säesti mukavasti maalilla ja kahdella maalisyötöllä. Kaikin puolin Ruotsi on selkeästi vahvalla joukkueella mukana kauden ensimmäisessä Euro Hockey Tourin turnauksessa, viime kauden MM-kisat päättyivät pettymykseen ja nyt Ruotsi hakee uutta nousua tälle kaudelle. Ruotsi hyökkää terävästi, on vaarallinen ylivoimalla ja puolustaa joukkueena, tätä pakettia vastaan on hankala pärjätä.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Sveitsi yllätti Suomen

Sveitsi aiheutti torstaina pienen yllätyksen kaatamalla Suomen rangaistuslaukauskisan jälkeen. Sveitsi on osoittanut olevansa hyvä lisä Euro Hockey Tourille, mutta nyt vastassa on ennakkoon turnauksen kovin joukkue. Sveitsin joukkue on koottu pelkästään kotimaan sarjassa pelaavista pelaajista, mutta jo Suomea vastaan joukkue osoitti olevansa tiivis nippu, joka pystyy haastamaan vahvemmalla materiaalilla pelaavat vastustajat.

Andrighetto oli Sveitsin tehomies luvuin 1+1 Suomea vastaan ja häntä säesti Anders Ambühl vahvalla pelillä ja yhdellä maalisyötöllä. Sveitsi piti Suomen puolustuksen ja maalivahti Säterin kiireisenä etenkin kaksi ensimmäistä erää, joka oli hyvä osoitus joukkueen kiekollisesta osaamisesta. Ruotsia vastaan haaste kasvaa, ja Sveitsin tulisi pysyä pois jäähyaitiosta kaikin keinoin.

Ruotsi suosikkina päiväpeliin

Ruotsi voitti Sveitsin Sweden Hockey Gamesissa viime keväänä jatkoajan jälkeen 3-2, mutta joukkue on muutenkin ollut selkeästi Sveitsiä edellä viime vuosien kohtaamisissa. MM-kisoissa Ruotsi on ollut jopa hyvinkin selkeästi edellä, mutta EHT:ssä tasoerot ovat pienemmät ja marginaalit hyvin pienet. Ruotsi pelaa nopeaa kiekkoa ja osoitti Tshekkiä vastaan pystyvänsä maalintekoon, omilla eväillä se pystyy kaatamaan myös Sveitsin lauantain päiväottelussa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!