17.11. EM-karsinta: Suomi – Pohjois-Irlanti | Huuhkajat haluaa lopettaa karsinnat voitokkaasti

17.11.2023 klo 19:00

Suomi

Panos
1.5/5

Suomen osalta pelataan merkityksettämät karsintaottelut vielä marraskuussa. Perjantai-iltana Huuhkajat isännöivät Pohjois-Irlantia, ottelu alkaa klo 19.00.

Suomen kisahaaveet kaatuivat heikkoon lokakuuhun

Suomen EM-kisahaaveet murskautuivat kahteen tappioon lokakuussa, kun Suomi taipui Slovenialle vieraissa 0-3, ja heti perään kotona Kazakstanille lukemin 1-2. Tappioiden myötä karsinnoissa ei enää isompaa panosta ole, ja EM-kisahaaveet ovat Nations Leaguen hyvien esitysten tuoman jatkokarsintapaikan varassa. Marraskuun otteluissa Suomi varmasti kokeilee kokoonpanoja, mutta isossa kuvassa joukkue haluaa varmasti palata voittojen tielle, ja hakea myös tätä kautta kadoksissa ollutta itseluottamusta.

Suomen kisahaaveet olivat hyvin vahvasti elossa vielä kesäkuun otteluiden jälkeen, jolloin Suomi oli jopa karsintalohkonsa kärjessä. Heikot esitykset ovat kuitenkin tiputtaneet joukkueen lohkonsa neljänneksi, eikä kolmannen paikan saavuttaminen ole enää joukkueen omissa käsissä. Saldo karsinnoissa on 4-0-4, ja kotikentällään Suomi on viime vuosina pystynyt kuitenkin esiintymään vahvasti. Mikäli Suomi saa samanlaisen alun Pohjois-Irlantia vastaan kuin mitä Kazakstan-ottelussa, on joukkueella mahdollisuus pestä kasvonsa fanien edessä. Robin Lod palaa huuhkajien vahvuuteen, ja myös Saksan Bundesliigassa vahvasti esiintynyt Fredrik Jensen saanee näyttöpaikkoja kahdessa viimeisessä karsintaottelussa.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Yugibet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>
Foggybet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys, min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>

Pohjois-Irlanti jämähtänyt lohkon hännille

Pohjois-Irlanti on löytänyt lohkossa oman paikkansa, ja joukkue on viidennellä sijalla saldon ollessa 2-0-6. Pelattavaa ei ole, sillä Pohjois-Irlannilla ei ole saumoja nousta eteenpäin, eikä heikko San Marino uhkaa joukkueen sijoitusta. Pohjois-Irlannin vire on Suomeakin heikompi, sillä joukkue on voittanut yhden ottelun viimeisestä seitsemästä, ainoastaan San Marino on kaatunut, muuten joukkue on taipunut tappioihin. Kun pelattavaa ei ole, syttyminen koleaan marraskuun peliin voi olla vähän niin ja näin.

Pohjois-Irlannin materiaali ei kestä vertailussa edes Suomea vastaan, vaan kyseessä on jalkapalloilevan maailman pieniin valtioihin kuuluva maa. Peli pysyy parhaimmillaan hyvin tiiviinä ja puolustussuuntaan pelaaminen on parhaimmillaan vahvaa. Hyökkäystehot ovat olleet jo pidemmän aikaa heikot, EM-karsinnoissakin joukkue on viimeistellyt alle maalin per pelattu peli. Pohjois-Irlanti on pystynyt vieraissa voittamaan vain San Marinon, ja Suomea vastaan joukkueella on altavastaajan asema.

Huuhkajat haluaa voittaa kotiyleisön edessä

Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Suomi taisteli niukan 1-0-vierasvoiton, jopa hieman ottelutapahtumien vastaisesti. Voitto oli Suomelle kuitenkin tärkeä osoitus, että myös vieraskentällä se pystyy taistelemaan pisteistä hieman heikommallakin pelillä. Kotonaan Suomi on vain niukka suosikki, sillä kokoonpanossa voidaan nähdä isojakin yllätyksiä. Markku Kanervan kokeilut ovat usein osuneet kohdilleen, ja perusrunko pysynee kuitenkin ennallaan. Peli-ideana Suomen voitto, Huuhkajat haluavat lopettaa karsinnat kahteen voittoon.

XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009
Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!