8.9. EM-karsinta: Slovakia – Portugali | J-lohkon kärkikaksikko vastakkain

8.9.2023 klo 21:45

Portugali yli 1.5 maalia

Panos
2.5/5

EM-karsintojen J-lohkossa nähdään perjantaina lohkon kärkikamppailu, kun Slovakia isännöi Portugalia. Ottelu alkaa klo 21.45.

Slovakia kiinni kisapaikassa

Slovakian maajoukkuejalkapallo on luisunut hiljalleen alamäkeen viimeisen kymmenen vuoden aikana. Joukkue on kuitenkin aloittanut kuluvat EM-karsinnat mukavasti. Saldo on neljän kierroksen jälkeen komea 3-1-0, ja joukkue on tiukasti kiinni vähintään lohkon toisessa sijassa, joka toisi maalle suoran paikan Saksan EM-kisoihin. Slovakia on esiintynyt neljässä ottelussa etenkin puolustussuuntaan edukseen, maaliero 5-1 on oiva osoitus joukkueen iskukyvystä.

Slovakian karsinnat alkoivat pettymyksellä, kun joukkue jäi 0-0-tasapeliin Luxemburgia vastaan. Tämän jälkeen saldona on kolme voittoa, kun joukkue on kaatanut Bosnia & Hertsegovinan 2-0, Islannin 2-1 ja Liechtensteinin 1-0. Tulokset ovat hyviä, mutta kuten lukemat osoittavat, hyvä puolustaminen on ollut enemmänkin voittojen tae, ei niinkään vahva hyökkäyspään tekeminen. Kokoonpanon puolesta tilanne on hyvä, poissaoloja ei ole, mutta Slovakia on altavastaaja kotonaan Portugalia vastaan.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Portugali totutusti karsintalohkon kärjessä

Portugali on totutusti oman karsintalohkonsa kärjessä. Saldo on puhdas 4-0-0, ja maaliero 14-0, joukkue on osoittanut kuuluvansa edelleen eurooppalaisen jalkapallon huipulle. Voitot on kirjattu suurinumeroisesti Bosnia & Hertsegovinaa, Liechtensteinia ja Luxemburgia vastaan, ainoastaan Islanti piti kotonaan Portugalia tiukilla, voitto kirjattiin vierasjoukkueelle lopulta lukemin 1-0. Portugali on suurin suosikki etenemään omasta lohkostaan voittajana EM-kisoihin.

Portugalin maajoukkue on ollut täynnä lajin kansainvälisiä huippunimiä vuodesta toiseen. Joukkueen sisällä suurin nimi on edelleen Ronaldo, mutta taustalla on myös reilusti laatua, kun kentällä ovat mm. Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Ruben Neves, Ruben Dias, Joa Cancelo ja monia muita. Poissaolojakin on, kun sivussa ovat Sanches, Pepe, Guerreiro ja Mendes. Kokoonpano on laaja ja vakuuttava, myös vieraskentällä Portugalin pelin pitäisi olla uomissaan.

Portugali pystyy maalintekoon myös vieraskentällä

Joukkueet eivät ole toisiaan kohdanneet A-tasolla 18 vuoteen. Portugali on ollut suosikin asemassa edellisissä otteluissa vuonna 2005, ja suosikin asema on entistä vahvempi syksyllä 2023. Slovakian alkukarsinnat ovat sujuneet loistavasti, mutta nyt vastustajan taso nousee huomattavasta. Peli-ideana esiin nousee Portugalin yli 1.5 maalia, joukkue on ollut hyökkäyspäähän pelatessaan todella vahva, ja tehoja on syntynyt laajalla rintamalla.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!