16.11. EM-karsinta: Slovakia – Islanti | Isännillä sauma varmistaa EM-kisapaikka

16.11.2023 klo 21:45

Slovakia

Panos
2/5

Jalkapallon EM-karsinnoissa pelataan viimeiset ottelut marraskuun aikana. Torstai-iltana J-lohkon jännittävässä kamppailussa iskevät yhteen Slovakia ja Islanti klo 21.45 alkaen.

Slovakia pelannut vahvat karsinnat

Slovakia on ollut läpi karsintojen oivassa vireessä, ja joukkue onkin kiinni toisessa suorassa kisapaikassa, kun enää kaksi ottelua on jäljellä. Joukkueen saldo karsinnoissa on hieno 5-1-2, ja ainoastaan kaikki ottelunsa voittanut Portugali on ylivoimaisesti lohkon kärjessä ja Slovakian tavoittamattomissa. Takana Luxemburgilla ja Islannilla on teorissa ainoastaan mahdollisuudet selvityä kisakoneeseen, ja torstai-iltana voittamalla Islannin myös Slovakia varmistaa kisapaikan.

Slovakia pystyi haastamaan lokakuussa jopa Portugalin vieraissa, häviten ainoastaan lukemin 2-3. Vahva vieraspeli, ja kauttaaltaan hyvät esitykset karsinnoissa ovat nostaneet faneissa innostusta slovakialaiseen jalkapalloon, ja joukkueessa pelaa useampikin mielenkiintoinen nimi. Slovakia ei kuitenkaan perusta peliään yksittäisten tähtien varaan, vaan vahva kollektiivi hyökkää ja puolustaa yhdessä, eikä kentällä nähdä vapaamatkustajia. Omalla tasollaan pelatessaan Slovakia on lähellä voittoa kotikentällään.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Yugibet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>
Foggybet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys, min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>

Islanti ei ole pystynyt venymään

Islannin suurin momentum meni jo ohitse, ja aikaisemmin arvokisoissakin esiintynyt joukkue uhkaa jäädä nyt EM-kisojen ulkopuolelle. Kuluvat karsinnat ovat sujuneet vaihtelevasti saldolla 3-1-4, Islanti on J-lohkossa neljäntenä, takanaan Bosnia&Hertsegovina sekä Liechtenstein. Eroa kiasapaikkaan on jo ratkaisevan tuntuiset viisi pistettä, eikä kisapaikka ole enää joukkueen omissa käsissä, joskin torstai-illasta tuloksena ei kelpaa mikään muu kuin voitto.

Islanti on tuloksellisesti hyvässä vireessä, sillä joukkue on kaatanut kolmeen edelliseen otteluun Bosnia&Hertsegovinan sekä Liechtensteinin, ja pelannut 1-1-tasapelin Luxemburgia vastaan. Karsintojen alku sujui kuitenkin todella heikosti, sillä Islanti hävisi viidestä ensimmäisestä ottelustaan peräti neljä, ja joukkue jäi jo tässä vaiheessa takamatkalle. Vieraskentällä Islanti on voittanut ainoastaan lohkon jumbon Liechtensteinin, ja Slovakiaa vastaan joukkue onkin selkeästi altavastaajan asemassa.

Slovakia naulaa kotonaan kisapaikan

Slovakia oli vahvempi joukkueiden edellisessä kohtaamisessa kesäkuussa, kun vieraissa pelannut joukkue voitti Islannin 2-1. Tasoero on Slovakian puolella, ja kotijoukkue saa myös pelata ilman suurempia paineita, sillä Islannilla on niskassaan pakkovoiton tuomat paineet. Slovakia on esiintynyt läpi karsintojen niin vahvasti, että tässä vaiheessa joukkueen tekeminen tuskin alkaa yskimään. Peli-ideana kotivoitto, jolla EM-kisapaikka varmistuu isännille.

XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009
Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!