19.11. EM-karsinta: Skotlanti – Norja | Vierasjoukkue matkassa ilman supertähtiään

19.11.2023 klo 21:45

Skotlanti

Panos
2/5

EM-karsinnoissa pelataan A-lohko päätökseen sunnuntain aikana. KIsapaikkansa jo varmistanut Skotlanti kohtaa Norjan, jonka unelma kisapaikasta murskaantui jo aikaisemmin karsinnoissa. Ottelu alkaa klo 21.45.

Skotlanti matkaa jälleen EM-kisoihin

Skotlanti on pelannut kauttaaltaan vahvat karsinnat, ja kisapaikka ensi kesän EM-kisoihin on peliesityksiin peilaten ansaittu. Karsinnat alkoivat todella vahvasti, ja joukkue johti A-lohkoa pitkän matkaa, mutta vuoden edetessä otteissa on ollut ailahtelua. Kisapaikka on kuitenkin ansaittuna saldolla 5-1-1, aikaisemmin viikolla Skotlanti tasasi pisteet Georgian vieraana 2-2-tasapelillä. Takana on kuitenkin jo neljä voitotonta ottelua perätysten, jonka vuoksi Skotlanti haluaa varmasti päättää karsinnat voitokkaasti kotikentällään.

Scott McTominaysta on kasvanut omalle maajoukkueelleen todellinen maalinsylkijä, ja Georgiaa vastaankin osunut keskikenttäpelaaja on iskenyt seitsemän osumaa joukkueelleen. Skotlannilla on käsissään tasaisen hyvä nippu, jolla on sanansa sanottavana varmasti myös itse EM-kisoissa, kuluvissa karsinnoissa joukkue on kotonaan kaatanut jo mm. Espanjan, eikä Skotlanti ole kotiotteluissaan menettänyt pistettäkään.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Yugibet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>
Foggybet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys, min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>

Norja menetti Haalandin sairastuvalle

Norjan uudehko sukupolvi on tehnyt tuloaan myös maajoukkueessa, mutta tulokset ovat olleet vielä keskinkertaiset. Karsintalohkossa A Norja on kolmantena saldolla 3-1-3, eikä mahdollisuuksia EM-kisoihin ole enää. Joukkue pelasi aikaisemmin viikolla maaottelun, jossa se voitti Färsaaret kotikentällään 2-0. Panokseton ottelu toi voitosta huolimatta ongelmia, sillä joukkueen ehdoton supertähti Erling Haaland koki pienen vamman ottelussa eikä pelaa Skotlantia vastaan.

Norjalta uupuu näissä karkeloissa kentältä myös Arsenalin kapteeni Martin Odegaard, joten ilman kahta suurinta tähteen Norja lähtee vaikeasta tilanteesta muutenkin panoksettomaan otteluun Skotlannissa. Norja ei ole karsinnoissa säkenöinyt, vaan voitot on napattu kahdesti Kyprosta vastaan joka on edelleen pisteittä lohkon hännillä, sekä kotona Georgiaa vastaan lukemin 2-1. Paikka lohkossa kolmantena on ansaittu, mutta tätä enempää ei ole ollut tarjolla.

Skotlanti hyökkää vaisun Norjan yli

Skotlanti kävi ryöstöretkellä Norjassa kesäkuussa, kun joukkue nappasi siinä kohtaa karsintoja ison 2-1-vierasvoiton. Tasoero on selkeä kotijoukkueen eduksi, ja vaikka Skotlannin manageri Steve Clarke harmitteli Norjan supertähtien poissaoloa, haluaa Skotlanti varmasti lopettaa karsinnat kotiyleisön edessä voitokkaasti. Peli-ideana siis lapulle Skotlannin voitto kotikentällään, Norjan motivaatio ja materiaali antaa selkeästi tasoitusta isännille.

XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009
Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!