19.11. EM-karsinta: Belgia – Azerbaidzhan | Belgian vire parempi karsintojen loppusuoralla

19.11.2023 klo 19:00

Belgia voittaa molemmat puoliajat

Panos
2/5

Sunnuntaina pelikentillä pelataan jälleen useampi EM-karsintaottelu. Kisapaikkansa jo varmistanut Belgia pääsee kotikentällään hiomaan peliään, kun vastaan asettuu Azerbaidzhan. Ottelu alkaa klo 19.00.

Belgia nousisi voitolla lohkon voittajaksi

Belgia on ollut viimeisen vuosikymmenen ajan todella kova karsintajoukkue, ja joukkue on selvittänyt suvereeniin tyyliin useat EM- kuin MM-karsinnatkin. Kultaisen sukupolven huippusaavutukseksi jäi vuoden 2018 MM-kisojen pronssi, ja nyt osittain uudistunut joukkue pyrkii pitämään maan jalkapallomaailman huipulla. Kuluvat karsinnat ovat sujuneet vähintäänkin kohtuullisesti saldolla 5-2-0, ja Belgia on jo varmistanut paikkansa EM-kisoihin.

Belgia on lohkossaan ennen päätösottelua toisella sijalla, mutta voittamalla sunnuntain ottelun joukkue nousisi ohi Itävallan lohkon kärkeen. Belgian joukkueessa on monta mielenkiintoista nimeä, ja mm. Manchester Cityn riveissä läpimurtoa tehnyt Jeremy Doku on hyökkäyssuuntaan todella aktiivinen pelaaja. Myös Trossard ja Lukaku ovat pelaajia jotka ovat hyökkäyspään helmiä, parhaimmillaan Belgia on aivan pysäyttämätön kotonaan.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Yugibet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>
Foggybet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys, min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>

Azerbaidzhanilla ei asiaa kisoihin

Azerbaidzhan on rimpuillut ja taistellut näissäkin EM-karsinnoissa, mutta joukkueen kohtalona oli jäädä jälleen ulos jalkapallon arvokisoista. Joukkue on saldolla 2-1-4 lohkonsa neljäs, mutta piste-eroa Belgiaan ja Itävaltaan on niin paljon, ettei kisapaikkaan ole enää mahdollisuuksia. Azerbaidzhan taistelee Ruotsin kanssa vielä lohkokolmosen paikasta, tätä tavoitetta silmällä pitäen joukkue nappasi ison 3-0-voiton Ruotsista kotonaan aikaisemmin viikolla.

Azerbaidzhan oli ennen Ruotsi-voittoa onnistunut kaatamaan ainoastaan lohkon viimeisenä olevan Viron, mutta toisaalta Viroa vastaan pelattu kotiottelu päättyi pettymykseen 1-1-tasapelin muodossa karsintojen alkupuolella. Azerbaidzhan on selkeästi taitotasoltaan Belgian ja Itävallan takana, ja vieraspeleissäkin joukkue on lohkon toiseksi heikoin joukkue. Panosta ei enää suuremmin ole, ja Belgian vieraana voi olla luvassa kiireinen iltapuhde.

Belgia löytänyt tehojaan karsintojen edetessä

Belgia kaatoi Azerbaidzhanin niukasti 1-0 vieraskentällä syyskuussa, mutta kotikentällään joukkue on ollut aktiivisempi, dynaamisempi ja tehokkaampi. Paineita isännillä ei ole, mutta kotiyleisön eteen Belgia ei lähde häviämään. Isännät ovat niin vahvoja parhaimmillaan, että peli-ideaksi nousee Belgian vievän molemmat puoliajat nimiinsä. Syyskuussa Viro kaatui kotona tyrmäävästi 5-0, ja Itävallan kaataminen vieraspelissä lokakuussa 3-2 nosti joukkueen itseluottamusta kertalaakista.

XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009
Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!