10.1. EFL Cup: Newcastle – Leicester | Cupissa molemmilla mahdollisuudet maalintekoon

10.1.2023 klo 22:00

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
1.5/5

EFL Cupin puolivälierässä nähdään tiistaina kahden Valioliigaseuran kohtaaminen, kun Newcastle ja Leicester lyövät yhteen klo 22.00 alkaen.

Newcastlen panostus pääosin Valioliigassa

Newcastlen syyskausi on ollut isossa kuvassa menestys. Joukkue on noussut Valioliigassa jopa sijalle kolme, ja taistelee selkeästi paikasta ensi kauden Mestarien liigaan. Viime kaudella maailman rikkaimmaksi seuraksi tullut seura on käyttänyt rahojaan viisaasti, ja hankkinut järkeviä vahvistuksia jokaiselle pelipaikalle. Newcastlen peli on todella tiivistä ja tasapainoista, mutta panostus cup-kisaan on epäselvä.

Newcastle ei pelannut parhaalla mahdollisella miehistöllä viikonloppuna FA Cupissa, ja joukkue taipuikin Sheffield Wednesdaylle vieraskentällä lukemin 1-2. Tappio oli hienoinen yllätys muuten vahvasti esiintyneelle joukkueelle, ja kokoonpanoja kannattaa tarkkailla myös ennen EFL Cupin ottelua. Materiaali Newcastlella on laaja, ja joka tapauksessa kasassa on tarpeeksi laadukas kokoonpano voitosta taistelemiseen. Cup-kisoissa Newcastle ei ole esiintynyt yhtä tiiviisti puolustussuuntaan kuin Valioliigassa.

PINNACLE Maailman PARHAAT KERTOIMET ja korkeimmat panosrajatLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Leicester vaivoin jatkoon FA Cupissa

Leicesterin kausi on ollut todella epätasainen, ja joukkueen otteista on vaikea saada selkoa. Valioliigassa kausi on ollut lähestulkoon katastrofi, sijoitus on vasta 13:sta, eikä joukkueella ole tällä kaudella saumaa selviytyä europelipaikoille. Puolustuspää on ollut osin loukkaantumisten vuoksi todella sekasortoinen koko kauden ajan, eivätkä poissaolot sillä puolella ole helpottaneet vielä tämänkään vuoden puolella.

Leicester on totuttu tuntemaan hyvänä cup-joukkueena, ja joukkue eteni viikonloppuna FA Cupissa jatkoon kaatamalla Gillinghamin 1-0. Edellisillä kierroksilla EFL Cupissa kaatuivat MK Dons ja Newport County, joten vastustajat eivät ole olleet pahimmasta päässä. Kelechi Iheanacho on pöllyttänyt maaliverkkoja cup-kisoissa, ja viikonloppuna Iheanacho maalasi jälleen. Vastaiskut ja hyökkäyspelaaminen ylipäänsä ovat Leicesterin vahvuus, joilla se pystyy horjuttamaan Newcastlea.

Maalipaikkoja molemmissa päädyissä

Newcastle on pystynyt pelaamaan peräti 15 kotiottelua peräkkäin tappioitta, mutta cupin peleissä yllätyksiä sattuu normaalia enemmän. Joukkue kierrätti osaa pelaajiaan jo FA Cupissa, ja pääpaino on varmasti tällä kaudella Valioliigan puolella. Leicesterin vire on heikko, eivätkä otteet ole liiaksi vakuuttaneet. Joukkue pystyy hakemaan cupista lohtua vaikeaan kauteen, ja parhaimmillaan joukkueen hyökkäyspelaaminen on todella korkealla tasolla. Molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa nousee peli-ideaksi tähän kohteeseen.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!