8.11. EFL Cup: Bournemouth – Everton | Valioliigaseurat vastakkain

8.11.2022 klo 21:45

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
2.5/5

EFL Cupissa nähdään Valioliiga-seurojen välinen kohtaaminen, kun Bournemouth ja Everton iskevät yhteen tiistaina klo 21.45 alkaen.

Bournemouth ajautunut tappioputkeen

Bournemouthin heikko putki jatkui Leedsin vieraana, kun joukkue taipui tappioon värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-4-lukemin. Bournemouth on ajautumassa putoamiskamppailuun, mikä ei ole suuri yllätys, joukkue on selkeästi Valioliigan heikoimpia nippuja. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on heikko 1-1-4, ja puolustuspeli joukkueella on koko alkukauden ollut sekasortoista ja heikkoa, Valioliigassa se on päästänyt eniten maaleja.

Vaikka Bournemouth päästää paljon maaleja, se myös tekee osumia reilusti. Leedsiä vastaan joukkue osui niin erikois – kuin pelitilanteissa, ja hyökkäyspäässä taitoa ja yllätyksellisyyttä löytyy. Panostus EFL Cupin tapaiseen kilpailuun on Bournemouthin osalta kysymysmerkki, joukkue kuitenkin kaatoi Norwichin elokuun cup-kohtaamisessa, joten kohtalainen panostus lienee odotettavissa. Poissaoloja on niukasti, sivussa ovat Brooks, Kelly ja Neto, kolmikko oli sivussa jo Leedsiä vastaan.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Evertonin pelissä edelleen kysymysmerkkejä

Evertonin orastava nousukunto on kokenut kolauksen, kun joukkue jäi maalittomaan tasapeliin Fulhamin vieraana, ja viikonloppuna joukkue taipui kotonaan 0-2-tappioon Leicesteriä vastaan. Kuuden viime ottelun saldo on edelleen suht heikko 1-1-4, Valioliigassa joukkue on sijalla 16. Parhaimmillaan Everton hyökkää monipuolisesti ja laadukkaasti, mutta liian usein joukkue hyytyy myös hyökkäyspäässä totaalisesti.

Everton kaatoi omassa EFL Cup-avauksessaan Ykkösliigan Fleetwoodin 1-0. Demarai Gray on yhdellä maalilla joukkueensa paras maalintekijä tässä cup-kisassa, mutta Evertonilla on käsissään todella laadukas joukkue, ja etenkin keskikenttä huokuu laatua ja leveyttä. Poissaolojakin on, kun sivussa ovat Godfrey, Mina, Towsend ja uudelleen loukkaantunut Calwert-Lewin. Poissaoloista miinusta, mutta tästäkin huolimatta heikkoa puolustusta vastaan Evertonilla on oivat saumat maalintekoon.

Kaksikko onnistunut toisiaan vastaan maalinteossa

Bournemouth ja Everton ovat kohdanneet viime vuosina useasti Valioliigassa. Kaksikon välillä on nähty usein viihdyttäviä, maalirikkaita kamppailuja, ja molemmat joukkueet ovat löytäneet keinot vastustajan puolustuksen murtamiseen. Panostukset EFL Cupiin ovat Valioliigan kiperästä tilanteesta johtuen molemmilla epäselvät, mutta kierrätysten sattuessa maaliodotusarvo kasvaa, ja molemmat joukkueet saavat mahdollisuutensa maalintekoon.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!