26.10. EFL Cup: Arsenal – Leeds | Kotijoukkue löytänyt tehonsa

Arsenal & ottelussa yli 1.5 maalia

Panos
2.5/5

EFL Cupin neljännellä kierroksella kohtaavat Valioliigaseurat Arsenal ja Leeds. Ottelu pelataan tiistaina klo 21.45 alkaen.

Arsenal löytänyt tasaisuutta

Arsenal on löytänyt peliinsä tasapainoa ja tasaisuutta, josta osoituksena on seitsemän ottelun tappioton putki. Valioliigassa joukkue kaatoi perjantaina Aston Villan komeasti 3-1 ja oli selkeästi parempi joukkue kentällä. Puolustuspeli on ollut jo pidempään suht hyvällä tolalla, mutta viime aikoina myös hyökkäyspäässä taso on noussut ja mm. Pierre-Emerick Aubameyang on alkanut jälleen osumaan tasaisesti maalipuiden väliin.

Arsenal ei ole tällä kaudella mukana europeleissä, joten joukkue pystyy panostamaan Valioliigan lisäksi hyvin myös kotimaan cup-kilpailuihin. Aston Villaa vastaan Arsenal lähti kahdella kärjellä, ja lopputulos oli rohkaiseva. Ramsdale on Valioliigan puolella ottanut ykkösvahdin paikan vakuuttavasti itselleen, mutta mielenkiintoista on seurata saako Leno vastuuta cup-ottelussa. Tierney ja Xhaka jatkavat edelleen sivussa, mutta muuten Arsenalin kokoonpano on löytänyt muotonsa.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Leedsin synkkä alkukausi

Leedsin alkukausi on ollut vaikea. Valioliigan puolella joukkue on juhlinut voittoa vasta kerran ja sarjasijoitus on ensimmäisen säilyjän paikalla. EFL Cupissa Leeds oli isoissa ongelmissa kolmannella kierroksella Championshipissä pelaavan Fulhamin kanssa, mutta onnistui rangaistuslaukauskisassa paremmin ja eteni 16 parhaan joukkoon. Leeds on tuskaillut koko alkukauden maalinteon tehokkuuden kanssa, eikä oma puolustus ole myöskään se kaikista tiivein nippu.

Leeds pysyi erittäin hyvin kasassa mainion viime kauden jälkeen, mutta silti joukkueen peli on ollut tehotonta ja vaikean näköistä. Leeds hankki Daniel Jamesin Manchester Unitedista, mutta toistaiseksi hyökkäävä keskikenttäpelaaja ei ole onnistunut odotusten mukaisesti. Lisähuolta tuo ykköskärki Patrick Bamfordin loukkaantuminen ja poissolo, lisäksi sivussa ovat puolustajat Ayling ja Koch.

Kotijoukkue panostaa myös cup-kisaan

Arsenal panostaa tällä kaudella varmasti myös enemmän kotimaan cup-kisoihin, ja myös aikaisempina vuosina joukkue on tunnettu hyvästä cup-menestyksestä. Leeds on ajautunut Valioliigan puolella putoamiskamppailuun, ja vaikka joukkueen laadun pitäisi riittää nousemaan ylöspäin, on joukkueen panostus EFL Cupiin tässä vaiheessa kysymysmerkki. Arsenalin kohentunut tekeminen nostaa joukkueen suosikin asemaan ja Leedsin heikohko puolustaminen avannee kotijoukkueelle useita laadukkaita maalipaikkoja.

BETSAFE 25€ talletuksella 75€ pelirahaaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
MR GREEN 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Katso kaikki parhaat vedonlyöntibonukset suomalaiseen makuun!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% TALLETUSBONUS 50€ ASTI!

Winnersbet tarjoaa Pitkavetovihjeet.orgin lukijoille verovapaiden voittojen lisäksi loistavan tervetulotarjouksen! Ensitalletus tuplana helpolla kierrätyksellä.