6.11. CS:GO, Rio Major Legends: Sprout – NiP | Ninjojen aika herätä

6.11.2022 klo 22:00

1. kartan tasoitus: NiP -3,5

Panos
1.5/5

CS:GO:n puolella Rion Major jatkaa yllätyksien tarjoamista, kun legendat saivat kylmää kyytiä haastajilta. FaZe taipui päivän päätteeksi jo tilanteeseen 0-2 ja se on selkä seinää vasten koko loppukaavion jatkohaaveiden osalta. Kovaa kyytiä saaneiden ennakkosuosikkien joukkoon lukeutuu valitettavasti myös aleksib:n käskyttämä Ninjas in Pyjamas. Ruotsalaisorganisaation avauspäivä päättyi 0-2, kun joukkue on yhden tappion päässä turnaustaipaleen päättymisestä ennätysnopeasti. Ottelu alkaa 22:00 ja se on paras kolmesta (BO3), koska kyseessä on eliminaatiopeli.

Sprout kovassa kyydissä

Sprout selvitti tiensä suoraan tähän vaiheeseen RMR A-karsinnan kautta kuin varkain, kun sillä oli ratkaisevassa jatkopaikka ottelussa ristiinpelausten ansiosta vastassa heikko B8. Sprout on selkeästi heikoin joukkue kahdeksasta ”legenda”-joukkueesta. Joukkue on sekä rankingin että yksilöiden puolesta omassa lokerossaan. Siltä puuttuu myös tarvittavaa kokemusta tämän tason peleistä, kun refrezhin Heroicin aikaiset pelit ovat lähinnä nykyhetkeä. Edellä mainittu on forminsa puolesta kaukana parhaastaan ja Sproutilta vaaditaan tähdet asentoon, mikäli se haluaa estää tänään putoamisensa. Sproutin nykytasolle on vaikea löytää yhtän tasaväkistä vastusta, kun karsinnan onni on tässä vaiheessa joukkueen kohtalo vastusten tason osalta.

Ninjat tarvitsee tähtipelaajansa hereille

Ninjas in Pyjamasin Major ei alkanut onnellisten tähtien alla, kun 0-2 aloitus oli kaukana toivotusta sekä odotuksista. Aleksib:n joukot ovat nyt selkä seinää vasten FaZen tavoin, kun pudotuspelipaikka vaatii nyt kolme peräkkäistä (BO3) voittoa. Joukkueen onneksi Sprout on oivallinen vastus kelkan kääntämiseen ja turnauksen pelastamiseen. Fnaticia vastaan joukkueelta nähtiin todella heikko avaus ja kiristä huolimatta NiP ei kerennyt kirimään tasoihin. Outsidersia vastaan joukkue väänsi tasaisemmin, mutta CT-puolelta olisi kaivattu muutama kierros lisää ottelun kääntämiseksi, kun Outsiders ei hävinnyt omaa CT-puoliskoaan. NiPin suurin murheenkryyni otteluissa oli Brollan, kun joukkueen tähtipelaajaksi suunniteltu rifle-pelaaja oli varjojen mailla molemmat kartat ja räikeästi alle oman tasonsa. Myös REZiltä nähtiin heikko iltapuhde, kun hänenkin lukemansa olivat vaatimattomat verrattuna hänen normaaliinsa. Jos kaksi edellä mainittua nousevat omalle tasolleen, ei Sproutista ole ruotsalaisten ninjojen pysäyttäjäksi.

Ninjat poistavat Dust2:n, kun taas Sproutilla on enemmän vaihtoehtoja. Todennäköisesti ensimmäinen poisto lukitaan vähiten pelattuun karttaan Nukeen, kun pelirutiinilla on tärkeä merkitys Sproutille tämän tasoisessa turnauksessa. Omaksi kartakseen Sprout halunnee Overpassin ja Ninjat taas poimivat tiselleen lähes varmasti Infernon. Molemmat kartat sopivat NiPille, kun Sproutin karttaetu muutamassa valinnassa ei ole merkittävä tekijä suhteessa joukkueiden muuhun tasoeroon. NiPille kelpaa illan taistosta vain voitto ja mielellään ehjä 2-0 pelaajien itseluottamuksen parantamiseksi. Pelivalinnassa luotetaan, että ninjat aloittavat ottelun terävästi, kun lapulle otetaan avauskartan tasoitusta. Kahden kartan herättely riittää Brollanille ja REZille, kun normaalipäivänä NiPille ei tuota haasteita päästä tasoitukseen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!