9.10. CS:GO, IEM RMR: Vitality – Heroic | Panosta riittää isoille pojille

9.10.2022 klo 12:00

1. kartan kierrosmäärä: yli 26,5

Panos
1.5/5

CS:GO:n puolella sunnuntaina jatketaan pelejä, kun jäljellä olevissa on kahdenlaista panosta. 2-2 tilanteessa olevat joukkueet ratkovat Major-kohtalostaan, kun vain voittajan tie aukenee Challenger-vaiheeseen turnausta. Lisäksi jo Majoreille päässeistä joukkueista päätetään decider-otteluissa, että mihin vaiheeseen turnauskaaviota joukkue pääsee suoraan, kun voitolla tiet aukeavat Legenda-vaiheeseen. Lohkon B ensimmäisessä decider-ottelussa kohtaavat Vitality ja Heroic, kun tämän ottelun voittaja pääsee pelaamaan myöhemmin tänään OG:ta vastaan, kun sen ottelun voittaja pääsee Legenda-vaiheeseen. Ottelu alkaa 12:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

Vitality näyttää tasapainoiselta

Vitalityn Major-paikka ei ole yllätys, kun joukkue saapui karsintoihin tuoreena EPL:n 16. kauden mestarina. Joukkueen palaset ovat loksahtaneet kohdalleen, kun roolitus on viimein kunnossa joukkueelta ja avainrooleissa on pelaajat, jotka pystyvät myös toimittamaan ottelusta toiseen. Tasaisuus on valtava etu pitkissä turnauksissa ja varsinkin Majoreilla, jotka ovat tulossa myöhemmin syksystä. Tasainen joukkueena suorittamisen olisi valehtelua, kun tähtipelaaja ZywOo jatkaa tilastojen uhmaamista ja hänen kuuden kartan ratinginsa 1,57 vetää jälleen hiljaiseksi. Muu nelikko on kaukana hänen takanaan, mutta positiivisella puolella ratingissa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Heroic herännyt syksyn tosikoitoksiin

Heroic on herännyt Major-karsinnoissa, kun sen pelaajat ovat suorittaneet tasaisena rintamana ja heikkoja lenkkejä ei ole ollut peleissä. Joukkueen tekeminen on muistuttanut perinteistä tanskalaista pelaamista, jossa koko joukkue on öljytty koneisto ja kaikki hoitavat oman tonttinsa. Joukkue kärsi harmillisen tappion Outsidersilla, kun sen Miragen CT-puoli suli täysin, mutta muuten se on esittänyt pelkkiä sulavia karttapuoliskoja. Suuri kysymys onkin, että pystyykö joukkue pysäyttämään ZywOon. Jos hänen ratinginsa jatkuu 1,5+ lukemissa ei joukkueella ole mahdollisuutta voittoon.

Paperilla Vitality on suosikki ja sen näkee myös kertoimista ottelulle. Heroic on parantanut edellisiin turnauksiin, mutta Vitalitylle riitti yksi ZywOo Major-paikkaan. Joukkueelta ei ole nähty vielä sen maksimia RMR:ssä. Karttojen osalta Heroic poistaa Dust2:n ja Vitality poistaa Ancientin. Tämä jättää auki Vitalitylle Miragen ja Vertigon. Heroic taas saa Infernon tai Nuken, jotka ovat sen parhaat kartat. Molemmat siis saavat varsin suotuisat omat valinnat kartoikseen. Pelivalinnassa luotetaan Heroicin avauskartan valintaan, kun lapulle otetaan kierrosten overia. Inferno tai Nuke suosii CT-puolen avaajaa siirtymään johdossa puoltenvaihtoon, jolloin 11 kierrosta pitäisi olla tehtävissä Vitalitylle ilman ongelmia. Vastaavasti Heroic pystyy kirimään toisella puoliskolla itsensä myös yli 11 kierrokseen, kun tässä kartassa mennään lähelle maksimeita pelatuissa kierroksissa ennakkoarviossa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!