9.10. CS:GO, IEM RMR: Spirit – Cloud9 | Suora paikka legendaksi linjalla

9.10.2022 klo 15:30

1. kartan tasoitus: Cloud9 -3,5

Panos
1.5/5

CS:GO:n puolella sunnuntaina jatketaan pelejä, kun jäljellä olevissa on kahdenlaista panosta. 2-2 tilanteessa olevat joukkueet ratkovat Major-kohtalostaan, kun vain voittajan tie aukenee Challenger-vaiheeseen turnausta. Lisäksi jo Majoreille päässeistä joukkueista päätetään decider-otteluissa, että mihin vaiheeseen turnauskaaviota joukkue pääsee suoraan, kun voitolla tiet aukeavat Legenda-vaiheeseen. Decider-ottelunsa iltapäivästä kohtaavat venäläisjoukkueet Spirit ja Cloud9. Ottelu alkaa 15:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

Spirit tavoitteessa

Spiritille ilman degsteriä Major-paikkaa voidaan pitää onnistumisena. Tavoitteen onnistumisen takuumiehinä ovat olleet kovavireiset magixx ja s1ren, kun joukkueen pitkän linjan pelaajavat ovat suorittaneet merkittävästi paremmin tässä turnauksessa kuin edellisissä moneen kuukauteen. Major-paikka on hieno saavutus joukkueelle ja suora Legenda-status olisi jo täysosuma Euroopan kovasta lohkosta A. Kaikki joukkueen pelaajat ovat ratingeissa plussalla, mikä on myös signaali vahvasta joukkueen tekemisestä ja näillä tilastoilla harvemmin jäädään rannalle, kuten ei nytkään.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Cloud9 janoaa helpotusta

Cloud9 Legenda-status on selkeästi oletusarvoisempi tavoite kuin Spiritille ja kovavireinen Ax1le on valmis toteuttamaan vaikka yksin tämän tavoitteen. Joukkueen tähtipelaaja sh1ron ruuti on ollut märkää viimeiset turnaukset (tästä huolimatta 1,15 rating), mutta konkarit H0bbit on noussut paikkaamaan. Suurempi huoli on nafany ja interz kaksikosta, jolla on ollut vaikeuksia pelinsä kanssa, kun ottelu NiPiä vastaan oli nafanylta hänen yksi uransa surullisimpia näytöksiä. Joukkue kuittasi Major-paikan tyylikkäällä 2-0 voitolla 1WINistä, mutta tästä huolimatta puhtaiden paperien antaminen ilman voittoa tästä ottelusta on mahdotonta.

Karttojen osalta etu on Cloud9:llä. Joukkue poistaa vakibanninsa Nuken, joka osuu suoraan ikävää paikkaan Spiritin kannalta, kun joukkueen vahvat ovat osuneet hyvin BO1-sarjoissa. Spirit taas poistaa Infernon, joka ei kuulu Cloud9:n parhaimpiin. Ancient on molemmille todella vaarallinen valinta, koska ko. kartassa on nähty rumaa jälkeä CT-aloituksilla ja isosta taka-asemasta nouseminen on kova paikka, jos vastustaja tarvitsee vain 1-2 asekierroksen voittoa kartan niputtamiseen. Overpass ja Vertigo ovat hyviä vaihtoehtoja C9:lle, kun Spirit ottanee Miragen omaksi kartakseen. Mahdollinen decider taas on todennäköisesti Dust2, kun perinteinen kartta on varsin neutraali puolivalinnan osalta. Lapulle otetaan ottelun avauskartan tasoitusta C9:lle, kun Spiritin oma karttavalinta miellyttää myös C9:ää ja CT-aloituksella sillä on parempi sauma avauskartassa rikkoa tasoitus kuin omassa kartassaan. Spirit on ollut tässä yksittäisessä turnauksessa tasaisempi otteiltaan joukkueena, mutta paperilla C9 on edellä ja sen kärkikolmikko on jo itsenään hyvänä päivänä vaikea vastata, ts. nafany ja interz kaksikolta ei vaadita ihmeitä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!