8.10. CS:GO, IEM RMR: OG – Outsiders | OG tyrkyllä Majoreille

8.10.2022 klo 12:00

Ottelun voittaja: OG

Panos
1.5/5

IEM Road to Rio jatkuu jälleen lauantaina, kun RMR:n B-lohkossa Euroopassa on jäljellä vielä muutama peli enemmän verrattuna A-lohkoon, jossa jatkopaikkoja on jaettu jo viisi kahdeksasta. B-lohkon puolella 2-1 tilanteessa toisensa kohtaavat OG ja Outsiders, kun voittaja kuittaa paikan Majoreille ja häviäjä pääsee huomenna vielä kerran yrittämään pääsyä 2-2 tilanteesta. Ottelu alkaa 12:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

OG:lla on tarvittavat palaset

OG:n kokoonpanossa on kaikki tarvittava etenemiseen, kun vain joukkue saa pelaajansa niin sanotusti palvelimelle. Degster on Jamen veroinen AWP-pelaaja, mutta juuri hänen pelinsä on takkuillut edelliset pelit. Tästä huolimatta OG on ottanut kaksi voittoa kolmeen peliin. NEOFRAG, F1KU ja flameZ muodostavat tasavahvan trion, kun kaikki on rekrytty kovilla näytöillä OG:n riveihin edellisistä joukkueistaan. Varsinkin NEOFRAGilla on paljon potentiaalia parantaa kohti normaalia suoritustasoaan, kun hänen alle 1 ratinginsa on vatimaton suoritus verrattuna aikaisempiin otteisiin. Outsiders ilman prime-Jamea on joukkueen kaadettavissa ilman venymistä, vaan yksilöiden rutiinitaso riittää hyvin tämän hetken Outsidersia vastaan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Herääkö Jame?

Outsidersin tähti Jame dominoi avauspelissä selkeää ennakkosuosikkia Montea vastaan. Parempien vastusten kanssa ilonhetket ovat kuitenkin olleet tiukassa, kun muiden pelaajien vastuulla on ollut tuoda tarvittavat luvut pöytään. N0rb3r7 ja FL1T ovat venyneet joukkueen edun eteen, kun konkari Qikert ei ole myöskään omalla tasollaan Jamen rinnalla. Outsidersin otteet ovat olleet varsinainen tuuliviiri, kun EPL:ssä se selvitti tiensä juuri ja juuri jatkoon. Pudotuspeleissä se kaatoi niukasti FURIAn, mitä seurasi selkeä tappio turnauksen voittaneelle Vitalitylle. Ilman Jamen tasaista suorittamista loppuu joukkueella pelaamisesta taktiikat kesken, kun mitä pidemmälle turnaus etenee, sitä parempia vastustajan AWP-vastineet ovat ja tänään degster luo jo ison uhan Jamen hyvälle pelille.

Karttojen osalta OG:lla on valttikortti, kun sillä on tasaisen vahva valikoima kartoissa. Joukkueilla on yhteinen permabanni Nuke ja OG voi floattaa tämän kartan tarvittaessa, koska sille on mahdollista poistaa ko. kartta myös toisella kierroksella. Jos OG poistaa Vertigon Outsidersilta ekalla kierroksella jää karttavalikoimaan varsin ohut sauma Outsidersin edun osalta, kun OG on suosikki Ancientissa, Overpassissa ja Miragessa. Outsiders on hyvänä päivänä parempi Dust2:ssa kuin vastustajansa ja Inferno on lähelle tasoissa. OG saakiin siis itselleen miellyttävän karttavalikoiman pelaamalla Nuken ympärillä. Lapulle otetaankin OG:n voittoa, kun joukkue on laitettu liian selkeäksi altavastaajaksi, kun karttojen osalta se saa edun itselleen ja joukkueiden voimasuhteissa puntit ovat tasan ilman Jamen maagista päivää.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!