8.10. CS:GO, IEM RMR: forZe – BNE | Kotkat valmiina majoreille

8.10.2022 klo 19:00

Ottelun voittaja: BNE

Panos
1.5/5

IEM Road to Rio jatkuu jälleen lauantaina, kun RMR:n B-lohkossa Euroopassa on jäljellä vielä muutama peli enemmän verrattuna A-lohkoon, jossa jatkopaikkoja on jaettu jo viisi kahdeksasta. A-lohkon viimeisistä paikoista lauantaina illasta yhdessä ottelussa kolmesta taistelevat forZe ja Bad News Eagles (BNE). Ottelu alkaa 19:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

forZe jatkoi niukasti

Venäläisjoukkue forZe venytti turnaustaipaleensa viidenteen ja viimeiseen otteluun, kun se kaatoi tanskalaisen Astraliksen 2-0 lukemin, karttojen mennessä kahdesti niukimmalla mahdollisella erolla 16-14 lukemin. Joukkueen kuvio oli Astralista vastaan antaa shalfeyn ja zorten tehdä taikojaan, kun edellisten kolmen kuukauden joukkueen tilastokärjet olivat jälleen omassa luokassaan. Ilman k0nfigia pelannut Astralis ei pystynyt haastamaan tulivoimassa forZea ja kriittiset tiukat rundit 10+ lukemien jälkeen kääntyivät pienillä marginaaleilla forZelle. Joukkueen tahti kuolee myös edellä mainitun kaksikon mukana, kun ilman tilastokärkien suorittamista joukkueen kierrosten voittoprosentti romahtaa. ForZen leveys ei ole samalla tasolla kuin muilla venäläisjoukkueilla, vaan se nojaa enemmän yksilöiden tekemiseen.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Kotkat viimeinen mahdollisuus

BNE jatkoi turnausta perjantaina 0-2 tappiolla Spiritille, kun Spiritin pitkän linjan pelaajat väläyttelivät potentiaaliaan ja nappasivat paikan Majoreille. Kevään yksi suuri yllättäjä on nyt totuuden paikassa, joissa se on historiallisesti venynyt mainiosti. Seedaus oli joukkueen puolella, kun muut 2-2 tilanteessa olevat joukkueet menivät sopivasti seedissä muihin otteluihin. Tasainen nippu pystyy sammuttamaan shalfeyn ja zorten yksilösuoritukset pois vahvalla treidaamisella ja sinnopsyy ei ole vielä päässyt irti karsinnassa tähän mennessä. Juanflatroo ja rigoN ovat varmoja riflereitä ja gxx- pystyy hyvänä päivänä haastamaan zorten AWP:den välisessä taistossa.

Karttojen osalta Overpass ja Vertigo pääsevät varmasti poistettuihin karttoihin. Tämän jälkeen viidestä vaihtoehdosta Ancient, Nuke ja Inferno ovat vahvasti BNE:n puolelle kallellaan. Dust2 on paperilla forZen kartta ja sen voittaminen vaatii kotkilta venymistä. Mirage taas on jo selkeästi tasaisempi, varsinkin BNE:n aloittaessa CT-puolella. ForZe pystyy saamaan vain toisen näistä kahdesta kartasta läpi kolmen kartan joukkoon, joten BNE saa 2/3 suosiollista karttaa itselleen ja kolmanteen puolenaloitusedun. ForZe voitti perjantaina niukalla marginaalilla ilman k0nfigia pelanneen Astraliksen ja pelillisesti se ei esittänyt vielä mahdollisen Major-joukkueen tasoista peliä. Tarjotuilla kertoimilla lapulle otetaan BNE, kun joukkuetta aliarvioidaan kertoimessa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!