6.10. CS:GO, IEM RMR: Falcons – OG | OG:lle rutiinivoitto

6.10.2022 klo 14:30

Kartan tasoitus: OG -3,5

Panos
1.5/5

IEM RMR karsinnoissa siirrytään kolmanteen pelipäivään, kun tänään nähdään ensimmäiset jatkopaikkansa lunastavat joukkueet. 2-0 tilanteessa olevat joukkueet kohtaavat tänään ja voittaja lunastaa paikkansa Majoreille. Vastaavasti 0-2 tilanteessa olevien joukkueiden kohtaamisessa taas tappion kärsivä joukkue saa hyvästellä syksyn Majorin. 1-1 tilanteesta päivään lähtevät Falcons ja OG, kun molemmat havittelevat pääsyä yhden voiton päähän jatkopaikasta. Ottelu alkaa 14:35 ja se on paras yhdestä (BO1).

Falcons koki tasoeron

Falcons hävisi selkein 16-6 lukemin ENCElle, kun joukkueen rutiinitason heikkous paljastui parempaa joukkuetta vastaan. NBK- ja misutaaa eivät riitä edes hyvässä formissaan kahdestaan kantamaan joukkuetta, vaan myös kokemattomampi osasto joutuu suorittamaan mikäli joukkue haluaa kasvattaa voittosarakettaan vielä näissä karsinnoissa. Tänään taso on vielä kova, mutta kahden tappion joukkueissa voi hyvällä seedillä saada helppoja vastuksia ja tien auki mahdolliseen 3-2 otteluun. Joukkueelta kaivataan selkeää ylisuoritusta tämän päivän ottelussa, mikäli se haluaa välttää eilisen ottelun uusinnan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

OG parantaa askel askeleelta

OG aloitti pirteästi MOUZin kanssa avauskierroksella, mutta jo edellisissä turnauksissa hyvään vireeseen päässyt hiirijoukko oli joukkueelle liikaa. Luminarista sen sijaan joukkue otti rutiininomaisen voiton, kun pykylää heikompien vastusten kanssa joukkueella ei ole ongelmaa, kun F1KU, flameZ ja NEOFRAG tekevät tuhojaan. Joukkueeseen suureksi tähdeksi hankittu degster ei ole vielä käynnistynyt tämän turnauksen osalta, mutta hänen varassaan lepää paljon, kun AWP-pelaaja vakuutti edellisessä joukkueessaan suuren yleisön taidoillaan. Hänen 1,20 ratingin tekemisensä pitäisi olla oletusarvoista turnauksesta toiseen.

Karttojen osalta BO1-sarja ei anna liikaa etua, kun molemmat poistavat peräti kolme karttaa. Falcons poistaa varmasti Ancientin ja tämä lisäksi todennäköisesti Vertigon ja Miragen. OG taas poistaa varmasti Nuken, mutta jäljelle jäävät kolme karttaa ovat sille kaikki hyviä vaihtoehtoja, mutta niin ovat myös Falconsille (kun otantana on myös tulokset heikompia vastuksia vastaan). Näistä kartoista Overpass ja Dust2 ovat potentiaalisimmat, kun OG saa hyödynnettyä tehokkaasti degsterin AWP:ta näissä kartoissa. Paperilla joukkueiden ero on selkeä, kun Falcons on askeleen jäljessä kaikessa. Lisäksi nexa on selkeästi meritoituneempi IGL-pelaajien välissä taistossa. Lapulle otetaan OG:n tasoitusta, kun linja on pelattava suhteessa odotuksiin. Falcons ei haasta ENCEn tasoisia joukkueita, joihin myös OG kuuluu normaalina päivänä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!