8.10. CS:GO, IEM RMR: Falcons – HEET | Vain toinen ranskalaisjoukkue jatkaa

8.10.2022 klo 15:30

Ottelun voittaja: HEET

Panos
1.5/5

IEM Road to Rio jatkuu jälleen lauantaina, kun RMR:n B-lohkossa Euroopassa on jäljellä vielä muutama peli enemmän verrattuna A-lohkoon, jossa jatkopaikkoja on jaettu jo viisi kahdeksasta. 1-2 tilanteesta itsensä löytävät molemmat ranskalaisjoukkueet Falcons ja HEET, kun vain toisen taival jatkuu vielä sunnuntaille. Ottelu alkaa 15:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

Falconsin leveys loppuu kesken

Falcons oli karsinnoissa tähän turnaukseen yllätysvalmis ja kaatoi mm. OG:n ja fnaticin kaltaiset joukkueet yksittäisissä peleissä. Näissä peleissä joukkueen ”rutiiniosastosta” löytyi useampi onnistuja, kun joukkueen kannalta on realismia, että kaksi kirkkainta tähteä ei riitä kantamaan. Misutaaaja NBK- olisivat voineet primessaan kääntää pelejä, mutta nyt suurin haaste on saada onnistuminen molemmilta samaan karttaan. Joukkue aloitti turnauksen voitolla, mutta ENCE ja OG olivat joukkueelle liian kovat palat, kun OG:ta vastaan oli NBK:n vuoro esittää heikko peli.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

HEET valmis voittoon

HEETin taival jatkui, kun se väisti ensimmäisen kuolemanluodin. Ottelu SAWia vastaan venyi kolmanteen karttaan asti, mutta ranskalaisjoukkue onnistui nappaamaan voiton ratkaisevassa kartassa turvallisella marginaalilla. HEETin materiaali ei ole paljoa leveämpi kuin maanmiehillä, mutta paperilla se on askeleen edellä ”paikallisvastustajaa”. Bodyy ja JACKZ ovat pystyneet tarjoamaan enemmän verrattuna vastustajan kahteen skenen kannalta nimekkäimpään pelaajaan. Joukkue on myös pelannut virallisia otteluita selkeästi enemmän ja grindannut tunnollisesti otteluita, kun heikompien vastusten kanssa sillä on kova voittoprosentti.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kesäkuussa EPL:n karsinnoissa, kun HEET vei ottelun 2-1 voitettuaan oman karttansa ja deciderin selkeällä marginaalilla. HEETin laaja karttavalikoima auttaa, kun BO3:ssa yhden heikomman kartan päästäminen vastustajalle ei ole loppu. Permabannit Mirage ja Ancient saavat väistyä, kun jäljelle jäävistä kartoista Nuke, Overpass, Vertigo ovat HEETin heiniä. Dust2 on Falcons paras kartta, mutta se on myös HEETin to-go -vaihtoehto. Tästä huolimatta se on suhteessa Falconsin paras vaihtoehto. Inferno on suuri kysymysmerkki, mutta HEET ei päästä sitä decideriksi ja Falconsin valitessa kartan, se pääsee aloittamaan CT-puolella. Yksilöt sekä kartat puoltavat lievästi HEETiä, joten pelivalinnaksi otetaan tasabookista HEETin voittoa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!