5.10. CS:GO, IEM RMR: Falcons – ENCE | Uusi päivä, uusi ranskalaisvastus

5.10.2022 klo 18:30

Kartan tasoitus: ENCE -2,5

Panos
1.5/5

CS:GO:n puolella RMR karsinnat jatkuvat, kun eilen saatiin pelattua Euroopassa molemmissa lohkoissa ensimmäinen kierros. Vielä tänään keskiviikkona ei nähdä ratkaisupelejä, kun vasta 2-0 tai 0-2 tilanteessa olevat joukkueet huomenna ovat ratkaisujen äärellä. Ennakkosuosikit olivat enemmistössä otteluita vahvoja avauspäivänä. Palvelimella nähtiin myös varsin mykistäviä suorituksia, kun G2 otti puhtaan 16-0 voiton ja NaVin pelissä electronic löi tauluun yli 3,0 ratingin, joka on varsin mykistävä suoritus. B-lohkon puolella taistelua Major-paikasta jatkaa suomalaisorganisaatio ENCE, kun joukkue kohtaa myös toisena pelipäivänä ranskalaisen kokoonpanon, Falconsin. Ottelu alkaa 19:30 ja se on paras yhdestä (BO1).

Falcons taistelee jämäpaikoista

Falcons avasi turnauksen voitolla, kun sille seedattiin heikko K23 avauskierrokselle. Ranskalaiskokoonpanon kenties nimekkäin pelaaja on lajin veteraani NBK- ja Vitalitysta penkitetty misutaaa on myös tuttu nimi suurelle yleisölle. Joukkue on pykälän heikompi versio HEETistä, mutta kaiken osuessa kohdalleen, se voi taistella 3-2 tuloksella jatkopaikasta. Edellä mainitut pelaajat ovat kantovastuussa, kun misutaaalla on mahdollisuus osoittaa, että odotukset Vitality-aikoina eivät olleet täysin tuulesta temmattuja. Kokonaisuutena joukkueen taso ei tule riittämään lohkon parhaita vastaan ja vain suuret venymiset estävät sen kolmen tappion tieltä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

ENCE aloitti voitolla

ENCE kaatoi jälleen kerran HEETin ja nyt sillä on vuorossa toinen ranskalaisvastustaja, kun 2-0 aloitus karsinnoille olisi lähellä optimaalista joukkueen osalta. HEETiä vastaan valde ja Maden tekivät tarvittava tasonnoston ainakin yhden kartan ajaksi, kun ENCEn menestys lepää näiden kahden harteilla. Spinxin puuttuva tulivoima ei ole paikattavissa kummankaan toimesta yksin, mutta yhtenäisellä tasonnostolla pelaajat voivat kompensoida kokonaismuutoksen. SunPayusin kohdalla ylistys alkaa jo mennä liiallisen toiston puolelle, mutta hänen tekemisensä AWP:n kanssa on parasta kaikista joukkueista, jos kirkkaimpia tähtiä (Vitality, NaVi, G2, C9) ei lasketa. Vastaavalla AWP-pelotteella pystyy tekemään tuhoa varsinkin pykälän heikompiin joukkueisiin, joihin myös Falcons kuuluu.

Karttojen osalta poiston allejoutuvat lähes varmasti Inferno ja Ancient. Tämä jättää auki varsin sekalaisen valikoiman karttoja, kun ENCEn vähäinen pelimäärä vääristää tilastoissa karttojen voimasuhteita. ENCE pääsee kuitenkin poistamaan yhteensä kolme karttaa, eli jäljelle jäävät vaihtoehdot eivät ole missää nimessä heikkoja karttoja joukkueelle. Falconsin tilastot ovat kovia useammassakin kartassa, mutta tarkempi tarkastelu vastustajien tason suhteen voitoissa osoittaa, että ENCEn tasoisista vastuksista Falcons ei napsi vastaavilla prosenteilla voittoja. Lapulle otetaan ENCEn kartan tasoitusta, kun sille tarjotaan jälleen alhaista linjaa. Joukkue kaatoi eilen HEETin 16-8 lukemin ja vastaavat lukemat ovat luvassa myös tänään, kun Falcons ei ole HEETiä laadukkaampi joukkue.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!