7.10. CS:GO, IEM RMR: ENCE – BIG | ENCElle tarjolla jackpot

7.10.2022 klo 12:00

Ottelun voittaja: ENCE

Panos
1.5/5

IEM RMR -karsintaturnaus jatkuu perjantaina, kun torstaina saatiin ensimmäiset Majoreille menijät selville. Lohkosta A 3-0 tuloksella paikkansa lunastivat FaZe Clan ja Ninjas in Pyjamas. B-lohkossa 3-0 tulokseen kerkesi Natus Vincere. Tänään pelit jatkuvat ja panokset nousevat, kun kaikissa otteluissa on panosta. Päivän avausottelussa nähdään suomalaisorganisaatio ENCE, kun se kohtaa saksalaisen BIGin 2-0 tilanteessa. Ottelu alkaa 12:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

ENCE lähellä täysosumaa

ENCE on aloittanut RMR-karsinnan täydellisesti. Osaltaan tästä voidaan kiittää onnekasta seedausta, mutta voitot kahdesta ranskalaisjoukkueesta ovat olleet tyylipuhtaat. Joukkueen rutiinitaso selkeästi riittää jo pykälää heikompia joukkueita vastaan Snappin komennuksessa. Joukkueen peli on löytänyt nopeasti uomansa, kun joukkueella on jälleen luotettava AWP-pelaaja SunPayusin muodossa. Espanjalainen on toimittanut ensimmäisestä kartasta lähtien sen, mitä häneltä on odotettu. Rifle-osaston innostuessa peliin hänen mukanaan on joukkue HLTV:n top10-kandidaatti, mutta kärkiviisikon haasto maailmalla on vielä vajaana.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

BIG tuhkimotarinan alku

BIG lähti turnaukseen huonojen uutisten kanssa, kun faveN joutui jäämään pois sairastumisen johdosta ja s1n nostettiin paikkaamaan häntä BIG Academysta. Paikkaus ei ole sujunut lainkaan huonosti, kun joukkue otti rutiinivoiton Sangalista ja yllätysvoiton perään tuoreesta turnausvoittajasta Vitalitysta. Joukkue on turnauksessa peräti ilman kahta pitkäaikaista konkariaan, kun aiemmin syksyllä tiziaN sai väistyä kokoonpanosta. Joukkueen konkarit syrsoN ja tabseN ovat olleet avainasemassa voitoissa, kun juuri tuoreimmat lisäykset eivät ole vielä antaneet parastaan. Pehmeää Vitalityn esitystä vastaan tämä vielä riitti, mutta ENCE pakottaa myös muun kolmikon veteraanien takana venymään, jos voittoputkelle halutaan jatkoa.

Panokset ovat kohdallaan, kun molemmille organisaatioille 3-0 tulos olisi lähes täysosuma ottaen huomioon miten paljon kovia joukkueita molemmissa karsintalohkoissa on. Karttojen osalta ENCE jatkaa Infernon poistamista ja BIG poistaa lähes varmasti ensimmäisellä kierroksella Ancientin. Toisella se poistaa Overpassin. ENCE ottaa omaksi kartakseen Nuken tai Vertigon, kun BIG ottaa lähes varmasti Miragen. Mahdollinen decider on todennäköisesti Dust2, kun pölymaa olisi varsin ikoninen paikka ratkoa Major-paikkaa. Kokonaisuutena karttavalikoima suosii ENCEä, kun BIGin Mirage-valinta ei ole yhtä iso etu kuin tilastot näyttävät (ENCE 0% winrate). Joukkue osaa pelata karttaa, mutta joukkueen pelimäärät ovat ylipäätään alhaiset edellisiltä kuukausilta ja karttojen voimaluvuissa suurempi suunnanantaja on pelaajien suoritustaso ko. kartoissa. Lapulle otetaan ENCEn ottelun voittoa, kun kartoista ei ole etua BIGille ja s1nin lisäys pudotti joukkueen osakkeita, vaikka saksalaisorganisaatio otti vakuuttavan voiton Vitalitysta. Tasabookki on hyvä tarjous ENCElle tässä tilanteessa.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!