6.10. CS:GO, IEM RMR: Cloud9 – Ninjas in Pyjamas | Kovavireinen C9 kohtaa ninjat

6.10.2022 klo 16:00

2. kartan tasoitus: Cloud9 -3,5

Panos
1.5/5

IEM RMR karsinnoissa siirrytään kolmanteen pelipäivään, kun tänään nähdään ensimmäiset jatkopaikkansa lunastavat joukkueet. 2-0 tilanteessa olevat joukkueet kohtaavat tänään ja voittaja lunastaa paikkansa Majoreille. Vastaavasti 0-2 tilanteessa olevien joukkueiden kohtaamisessa taas tappion kärsivä joukkue saa hyvästellä syksyn Majorin. Iltapäivästä 2-0 tilanteesta kohtaavat Cloud9 ja suomalaisen aleksib:n edustama Ninjas in Pyjamas. Ottelu alkaa 15:45 ja se on paras kolmesta (BO3), kun kyseessä on ratkaisupeli.

Cloud9 iskussa

Cloud9 kaatoi toisella kierroksella G2:n, kun Ax1LEn hirmutahti ei näytä hiljentymisen merkkejä. Hän onnistui nokittamaan G2:n rifleosaston ja vaikka sh1ro ei ollut parhaimmillaan, tilastojen näkökulmasta, niin kokonaisuutena panos riitti C9:n voittoon. Cloud9 on ollut syksyn osalta kuntokäyrän osalta nosteessa ja 2-0:aa voidaan pitää odotettuna tuloksena tässä kohtaa, vaikka voitto G2:sta vaatikin Ax1LEn merkittävää venymistä. Kahdella terävällä kärjellä ja kolmella rutinoituneella pelaajalla varustettu joukkue on valmiina menestykseen syksyn karkeloissa. Varjona haaveiden päällä on kuitenkin kiristynyt kärjen taso, kun Majorin voitosta taistelee tällä hetkellä lähes kymmenen joukkuetta realistisesti.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Aleksib was the solution?

Aleksib:n debyytti NiPin riveissä on alkanut varsin muikeasti, kun joukkueella on kolme ”ottelupalloa” paikasta Majoreille. 3-0 rekordi tietäisi etenemistä pidemmälle suoraan kaaviossa, kun 3-2 tuloksella pääsee aloittamaan pelit aikaisemmin. Aleksin koordinoitu tapa johtaa joukkuetta on saanut ninjojen palaset paremmin kohdalleen, kun sekä REZ että Brollan ovat pelanneet parhaat karttansa pitkään aikaan. Myös edellisellä kerralla aleksin aloitus oli tehokas uuden joukkueen kanssa, mutta aika näyttää onko kyseessä alkuhuuma vai kestävä kehitys. Joukkueen suurin jokeripelaaja on edelleen es3tag, jonka pelistä voi odottaa mitä tahansa hyvän ja huonon väliltä, kun hänen tasaisuutensa on olematon.

Karttojen osalta BO3:ssa päästään erilaiseen henkiseen peliin, kun molemmat saavat valita mieleisensä kartan ensimmäisten bannien jälkeen. NiP poistanee edelleen Dust2:n ja Cloud9 jatkaa Nuken poistamista. Tämä jättää auki NiPille Infernon tai Vertigon, jotka molemmat kääntyvät ruotsin ninjojen suuntaan. Cloud9 taas saa omaksi karttavalinnakseen sen täydellisen comfort-valinnan Miragen tai Ancientin, jossa se on ilman tappioita vielä ainakin hetkellisesti edellisen 3kk otannalla. Näistä suhteessa suurempi etu on Cloud9 omassa kartassa ja lapulle otetaankin ottelun toisen kartan tasoitusta, kun -3,5 linja on pelattava tarjotulla kertoimella. C9 ei ole tipumattassa omaa karttavalintaansa helpolla ja NiPin pitää taistella decideriin haastaakseen koko ottelun voitosta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!