5.10. CS:GO, IEM RMR: Cloud9 – G2 | Iltapäivän laadukkain kamppailu

5.10.2022 klo 18:30

Ottelun voittaja: G2

Panos
1.5/5

CS:GO:n puolella RMR karsinnat jatkuvat, kun eilen saatiin pelattua Euroopassa molemmissa lohkoissa ensimmäinen kierros. Vielä tänään keskiviikkona ei nähdä ratkaisupelejä, kun vasta 2-0 tai 0-2 tilanteessa olevat joukkueet huomenna ovat ratkaisujen äärellä. Ennakkosuosikit olivat enemmistössä otteluita vahvoja avauspäivänä. Palvelimella nähtiin myös varsin mykistäviä suorituksia, kun G2 otti puhtaan 16-0 voiton ja NaVin pelissä electronic löi tauluun yli 3,0 ratingin, joka on varsin mykistävä suoritus. Tänään iltapäivästä 1-0 tilanteesta turnausta jatkavat Cloud9 ja G2. Ottelu alkaa 18:30 ja se on paras yhdestä (BO1).

Cloud9 ja Ax1Le nousussa

Cloud9 nousukiito on pitkälle Ax1Len rifletyöskentelyn ansiota, kun tilastot osoittavat karusti miten C9:n pärjääminen liikkuu hänen pelaamisensa mukana. Jos hän ei toimita tappoja ja korkeaa ratingia, tippuvat C9 mahdollisuudet pärjätä otteluissa merkittävästi. AWP-pelaaja Sh1ro on top3-materiaalia omassa roolissaan, mutta hänestä ei ole kääntämään yksin otteluiden kulkua. Tähtiriflerin vire löytyi EPL:n pudotuspeleissä ja näyttää jatkuvan edelleen, mutta onko samoja tilastoja realistista odottaa, kun vastus kovenee selkeästi avauspäivästä. C9 terävän kärjen takana suorittaminen on ollut vaihtelevaa ja mitä korkeammalle vastuksen taso nousee, sitä enemmän nafanylta ja h0bbitilta odotetaan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Hooxigang

G2:n uuden IGL:n ympärille on noussut valtava meemikulttuuri ja joukkue on varmasti turnauksen eniten seurattuja otteidensa osalta, kun HooXi esitti varsin vakuuttavan avauksen 16-0 voitossa, kun hän toppasi kaikki tilastot. Todelliset tähdet joukkueesa ovat kuitenkin NiKo ja m0NESY, kun kaksikko nokittaa tilastoissa jopa C9:n tähtikaksikon. Jks ja hunter- ovat selkeästi kovempi kaksikko kuin C9:n muu rifleosasto, joten paperilla G2 lähtee edellä otteluun, kun tulosta keikauttaa suuntaan tai toiseen vain merkittävä rutiinitasosta ylisuorittaminen. Varsinkin m0NESY on herännyt loistoonsa ja nuori tähti pelaa turnauksesta toiseen paremmalla itseluottamuksella ja ennen kaikkea tasaisemmin.

Karttojen osalta valinta osuu todennäköisesti Dust2:een tai Mirageen, kun muut kartat pl. Ancient eivät kuulu kummankaan suosikkeihin (tai jos kuuluu se on varma banni toiselta). Ancientissa molemmat ovat olleet vahvoja, mutta aloituspuolen merkitys ko. kartassa on varsin merkittävä tähän otteluun, joten kumpikaan on tuskin valmis riskeeraamaan tätä BO1:ssä. Ax1Le on merkattu mies palvelimella ja NiKo yhdessä m0NESYn kanssa pystyy pitämään hänet ja sh1ron aisoissa. Joukkueet ovat kertoimien valossa löytäneet itsensä lähelle tasabookkia ja näillä kertoimilla valinta osuu G2:n voittoon, kun joukkue on pari prosenttia selkeämpi suosikki kuin kertoimet antavat ymmärtää.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!