7.10. CS:GO, IEM RMR: Astralis – forZe | Astraliksella aika kasvojenpesulle

7.10.2022 klo 19:00

Ottelun voittaja: Astralis

Panos
1.5/5

IEM RMR -karsintaturnaus jatkuu perjantaina, kun torstaina saatiin ensimmäiset Majoreille menijät selville. Lohkosta A 3-0 tuloksella paikkansa lunastivat FaZe Clan ja Ninjas in Pyjamas. B-lohkossa 3-0 tulokseen kerkesi Natus Vincere. Tänään pelit jatkuvat ja panokset nousevat, kun kaikissa otteluissa on panosta. Illan ottelussa 1-2 tilanteessa nähdään tanskalainen Astralis ja venäläinen forZe, kun yksi lajin legendoista on lähellä Majoreiden skippaamista. Ottelu alkaa 19:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

Astraliksella vain yksi suunta

Astralis otti riskin torstain pelissä ja antoi Ancientin, kun BNE:llä oli puolen valinta. Joukkue ei saanut peliään rullaamaan T-puolella ja puoltenvaihdossa tilanne oli jo lähes toivoton ja BNE paketoi kartan vaivatta ja tiputti Astraliksen 1-2 tilanteeseen. Joukkueen onneksi nyt siirrytään BO3-sarjoihin, joten yksittäinen kartan sukellus ei vielä päätä ottelua. Ilman k0nfigia turnauksessa pelaava Astralis on tiukassa paikassa, kun blameF ja k0nfig ovat olleet tulivoiman peruspilarit. Kaksikon toiselta osapuolelta vaaditaan syksyn parhaita pelejä, jos muut joukkueesta eivät pysty nostamaan tasoaan. Tällä hetkellä kaikki muut pelaajat paitsi blameF ovat tilastoissa jopa IGL-pelaaja glai1ven takana ja tämä ei voi jatkua, jos joukkue haluaa napata tarvittavat kaksi voittoa Majoreille.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

forZe lievä altavastaaja

ForZe aloitti turnauksen kahdella tappiolla, kun sekä Sprout että 1WIN olivat sitä parempia BO1-sarjoissa. Ensimmäisessä BO3:ssa joukkue sai vastaansa tanskalaisen ECSTATICin, josta ei ollut kummoista vastusta ensimmäisessä ”kuolemanottelussa”. ForZe oli 2021 puolella lähellä iskeytyä toiseksi parhaaksi venäläisjoukkueeksi skenessä heti Gambitin jälkeen, mutta tämän jälkeen taso on tipahtanut ja joukkue on seilannut 20-30 sijoituksilla HLTV:ssä. Joukkueessa ei ole skenen kirkkaimpia tähtiä, mutta zorteja shalfey ovat pystyneet tekemään kiitettävää tuhoa tier2-turnauksissa.

Karttojen osalta joukkueet jakavat yhteisen permabannin, kun Vertigo ei lukeudu kummankaan kärkivalintoihin. Astralis on tuskin ottamassa uudestaan Ancientia omaksi valinnakseen eilisen katastrofin jälkeen, joten sen parhaat vaihtoehdot ovat Mirage ja Inferno. ForZe taas haluaa todennäköisesti Dust2:n, kun Ancient / Nuke on todennäköinen decider-kartta. Dust2:ssa forZe saa itselleen etulyöntiaseman, koska se on sen selkeästi eniten pelattu kartta ja todella kovalla voittoprosentilla, myös hyvien vastustajien kanssa. Kaksi muuta karttaa ovat kuitenkin tanskalaisten heiniä karttavoimien osalta. Joukkuepuolella Astralis on selkeästi heikentynyt MistR:n kanssa, kun nopealta standin-kutsun saaneelta pelaajalta vaaditaan tasonnostoa ratkaisunhetkiin. Samaa vaaditaan myös konkari Xyp9x:ltä kun moninkertaiselle Major-voittajalle tässä vaiheessa karsiutuminen olisi karu kohtalo. Kertoimien osalta joukkueet on asetettu tasabookkiin ja tässä tilanteessa valinta osuu Astralikseen. K0nfigin kanssa joukkue olisi selkeä suosikki, mutta muutostenkin jälkeen se säilyy ohuena suosikkina, kun kertoimissa on reagoitu voimakkaasti eiliseen mahalaskuun.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!