16.7. CS:GO IEM Cologne 2021: Gambit – FaZe Clan | FaZe Clan haastaa suosikin

2021-07-16 20:15:00

1. kartan tasoitus: FaZe Clan +3,5

Panos
2/5

CS:GO:n IEM Colognen turnaus on edennyt pudotuspelivaiheeseen, kun turnauksessa on mukana vain kuusi parasta joukkuetta. Kaavion puolivälierässä illasta kohtaavat Gambit ja FaZe Clan. Ottelu alkaa 20:15 Suomen aikaa ja se on totutusti paras kolmesta (BO3).

Gambitin etumatka kapenee

Gambit on odotetusti mukana kuuden parhaan joukkueen joukossa, kun CIS:n vuoden 2021 raketti on napsinut kovalla tahdilla finaalipaikkoja läpi vuoden. Joukkueen tähtikaksikko sh1ro ja Ax1Le ovat olleet todella tulivoimainen pari läpi vuoden, mutta heidänkin suorittamisensa on löytänyt rajansa, kun kumpikin on valunut ratingissa 1,20 tuntumaan. Gambitista on myös tullut joukkue, jonka kaikki haluavat voittaa ja sen taktiikat ovat selkeästi paremmin luettuja vastustajien osalta. Tämä taas tarkoittaa, että joukkue tarvitsee paremmat onnistumiprosentit haastoissa ja muissa kierrosta avaavissa tilanteissa, kun joukkueen vielä keväällä hyödyntämä yllätysmomentti on kadonnut. Tämän lisäksi edellä mainittu kaksikko on edelleen kovassa iskussa, mutta ei kevään veroisessa vastustajia kartasta toiseen nippuun laittavassa tilassa. Varsinkin sh1ro voitti käsittämättömän määrän 1vX tilanteita kevään turnauksissa ja reilusti yli kaikkien keskiarvojen.

FaZe Clan näyttää paremmalta kuin pitkään aikaan

FaZe Clan lähti vuoteen 2021 kovilla odotuksilla kanadalaisen Twistzzz:n liityttyä joukkueeseen, mutta tuhkimotarinasta tuli kaikkea muuta. Joukkue otti viidenneksi pelaajakseen IEM:ään ruotsalaisen veteraanin olofmeisterin, kun joukkue luopui brasilialaisesta coldzerasta kesäkuussa. FaZe on esiintynyt edukseen turnauksessa ja ottanut vakuuttavat voitot Vitalitysta sekä Heroicista. Twistzzz:n ohella broky on ollut vakuuttavassa vireessä ja varsinkin omassa kartassaan joukkue on ollut tasaisen varma suorittaja.

FaZen paukut ensimmäisessä kartassa

Haastajan FaZen osalta sarjan avauskartta on kriittinen, kun Gambitin karttavalikoima on laajempi, ja FaZella ei ole varaa menettää avauskarttaa (oletettavasti FaZen karttavalinta). Joukkue on esiintynyt edukseen Miragessa sekä infernossa ja toinen näistä on todennäköinen valinta myös tänään peleille, kun Gambit poistaa Nuken ja FaZe Vertigon ensimmäisellä bannikierroksella. Gambitin flow-tila on katkennut ja myös rankingin kärkijoukkue joutuu tekemään hartiavoimin töitä voittojen eteen, varsinkin tässä vaiheessa turnausta. FaZe heittää omassa kartassaan varteenotettavan haasteen suosikille ja lapulle otetaankin ottelun ensimmäisen kartan tasoitusta, kun FaZelle tarjotaan +3,5 kierrosta eteen mukavalla kertoimella.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!