29.5. CS:GO Funspark: ENCE – Fiend | Jatkaako Hades virettään?

2021-05-29 18:00:00

Ottelun voittaja: ENCE

Panos
1.5/5

Lauantaina on poikkeuksellisen kapea CS:GO-kattaus, mutta suomalaisittain päivään löytyy varsin mielenkiintoinen ottelu. ENCE tekee paluun pelikentille Funsparkin turnauksessa, kun joukkue jatkaa edelleen stand-inin kanssa, kun allu on edelleen määrittelemättömällä tauolla. Lauantaina illasta klo 18:00 joukkue kohtaa Fiendin ja ottelun tuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

ENCE yllätti Hadeksen kanssa

Suomalainen AWP-pelaaja allu jäi hieman yllättäen tauolle nopealla varoituksella, kun joukkue pelasi LOOT.BETin turnauksen puolalaisen hadeksen kanssa. Kirsikkana kakun päälle joukkue vielä onnistui voittamaan turnauksen, joka merkitsi pitkän kuivan kauden päätöstä ENCEn osalta. Joukkueen voittojen suuri menestystekijä oli juurikin Hades, joka suoritti aivan järkyttävän kovilla tilastoilla huomioiden, että hän oli stand-in. Hänen kolmen ottelunsa ratingit olivat 1.25, 1.57 ja 1.27, kunnoitettavat tilastot kenelle tahansa pelaajalle.

Fiend kovassa iskussa

Bulgarialainen Fiend saapuu otteluun kahdeksan ottelun voittoputkessa, kun kovalla rytinällä HLTV:n top30-joukkoon saapunut kokoonpano on kaatanut tier2 ja heikompia joukkueita kovalla tahdilla. ENCE on kuitenkin näyttänyt Hadeksen kanssa todella vaaralliselle ja ehkä allun pudottautuminen pois hetkellisesti pelaavasta kokoonpanosta avasi lukkoja, kun kaikki pelaajat onnistuivat LOOT.BETissä vahvasti ja kaatoi myös Fiendin. Joukkueiden välinen kohtaaminen oli turnauksen finaali, kun ENCE vei näytöstyyliin ottelun 2-0 ja molemmat kartat samalla 16-6 tuloksella.

ENCE suosikki

Kertoimien valossa Fiend on asetettu jo yllättävän lähelle tasabookkia, kun joukkueen voittoputki on tasoittanut kertoimia merkittävästi. Markkina on jopa saattanut hieman ylireagoida joukkueen voittoputkea ja ENCEn stand-inillä pelaamista, vaikka Hadeksen kanssa ENCEn peli näytti paremmalle kuin pitkään aikaan allun kanssa. Karttojen osalta molemmat haluavat Vertigosta eroon, mutta muuten Fiendille kelpaavat kaikki kartat, kun joukkue on pelannut aktiivisesti kaikkia kuutta karttaa. Joukkueet jättivät edellisellä kerralla kellumaan Vertigo bannin ja se on todennäköisesti edessä myös tänään, kun ENCE poistaa jälleen todennäköisesti Miragen, joka on Fiendin selkeästi paras kartta. Tämä kikkailu myös antaa edun ENCElle, kun muissa kartoissa joukkue ei anna merkittävää etua bulgarialaisille karttavalinnan osalta. Pelivalinnaksi otetaankin ENCEn ottelun voittoa, kun markkina on ylireagoinut Fiendin voittoputkeen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!