1.10. CS:GO, ESL Pro League S16: Vitality – G2 | Kestääkö m0NESYn taika?

1.10.2022 klo 20:30

Ottelun voittaja: G2

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen 16. kausi on edennyt välierävaiheeseen, kun osallistuvat joukkueet ovat turnausta etukäteen katsottuna vähintään osittain yllätykset. Päivän jälkimmäisessä ottelussa kohtaavat Vitality ja G2, kun toisella tuoreella kokoonpanolla on sauma päästä yrittämään ensimmäistä suurta voittoa. Ottelu alkaa 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

Spinx täydellinen lisä

Spinxin lisääminen Vitalityn kokoonpanoon on herättänyt kokoonpanon henkiin, kun lohkovaiheessa joukkue ei hävinnyt peliäkään. Pudotuspeleissä Vitality aloitti lohkovoiton suomalla edulla vasta toisella kierroksella, kun Jamen tähdittämä Outsiders taipui ilman suurempia vaikeuksia joukkueen edessä. Joukkueen ehdoton tähti on ollut AWP-pelaaja ZywOo, jonka rating tähän vaiheeseen turnausta on häkellyttävä 1,44, jolla nokitetaan selkeällä marginaalilla kaikki muut kovavireiset vastukset. Tulitukea ovat antaneet Spinx ja Magisk, kun Spinx on ollut juuri Vitalityn kannalta kaivattu luotettava ja tasainen tulivoima, kun hänen suoritustasonsa on tiedossa ja luvassa kartasta sekä ottelusta toiseen. Joukkueen kehitys on ollut nopeaa hänen kanssaan, ja maagisessa iskussa olevan ZywOon kanssa joukkueella on luvassa varsin makoisa loppuvuosi suurilla todennäköisyyksillä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

G2 taika jatkuu

G2 teki tempun ja kaatoi Natus Vinceren pudotuspelien avauskierroksella. Lohkovaiheessa G2 ei hävinnyt karttaakaan, mutta NaVia vastaan se pudotti ensimmäisensä, kun m0NESY hävisi harmittavasti tiukan clutch-tilanteen ratkaisevasti Dust2:ssa ja NaVi vei kartan hieman myöhemmin. Seuraavat kaksi karttaa olivat kuitenkin G2:n, kun se vei kartat kaksi ja kolme selkeällä marginaalilla. Joukkueen nuori tähti m0NESY on löytänyt kaivatun vireen ja hänen loistaessaan tällä prosentilla kierroksissa saa joukkue etulyöntiaseman kovalla prosentilla. Lisäksi joukkue on ylivoimaisesti paras, tilastojen valossa, miesalivoimalla, kun G2 on voittanut yli 40% 4v5-tilanteista. Tämä on varsin musertava tilasto. Pelaajat ovat kehuneet, että HooXin tyyli johtaa joukkuetta sopii täydellisesti muiden pelaajien tyyliin ja niin kauan, kun muu joukkue vastaa tällaisella tulivoimalla saatuun vapauteen.

Vastakkain ovat turnauksen kenties kaksi ”ehjimmän” suorituksen tähän mennessä tarjonnutta joukkuetta. Jos eilinen s1mple vs m0NESY oli tähtien taisto, niin nyt nähdään vielä tämän hetken formien osalta pykälän kovempi, kun ZywOo on turnauksen kirkkain tähti suorittamisen valossa. Paljon lepää nuoren G2:n AWP: harteilla. Kun katsotaan AWP-pelaajien ulkopuolelle, on etu G2:lla. Kovacin serkukset ovat kovassa tikissä ja jks vahvistaa kolmikon. Jos Vitality halajaa voittoa tänään pitää Spinxin venyä ENCEn viimeisten hetkien tasolle, kun hän toppasi kartan toisensa perään ENCEn riveissä viimeisissä turnauksissa. Lapulle otetaan G2:n voittoa, kun sille vielä tarjoillaan pelattavaa kerrointa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!