2.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Vitality – fnatic | Vitality vahva avaus turnaukselle

2.9.2022 klo 20:30

2. kartan tasoitus: Vitality -2,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen 16. kauden A-lohkossa pelit jatkuvat jälleen perjantaina, kun luvassa on jälleen kolme kohtaamista. Päivän päättävässä ottelussa kohtaavat ilman tappioita oleva Vitality sekä avauspäivät pirteästi ja odotuksia paremmin esiintynyt fnatic. Ottelu alkaa 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

Vitalityn rutiinitaso noussut Spinxin mukana

Joukkueen tuore hankinta ENCEstä on osoittautunut varsin toimivaksi lisäksi joukkueen palapeliin, kun Spinxin tasainen suoritustaso ei ole kadonnut mihinkään uudessa joukkueessa ja tätä hänen edeltäjänsä ei pystynyt tarjoamaan joukkueelle. Vitalityn muukin joukkue on saanut itseluottamusta ja varsinkin IGL apEXin ulkoinen olemus on huomattavasti itsevarmempi kuluneiden viikkojen aikana. Suoritusvarma ZywOo yhdistettynä Spinxiin ja Magiskiin antaa vihdoin veteraanille työkalut, joiden kanssa työstää joukkueen pelikirjaa. Vitalityn ehdoton vanvhuus on sen karttavalikoima, kun BO3-sarjassa sitä vastaan on vaikea saada kahta hyvää karttavalintaa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Fnatic yllätysvalmis

Fnaticin voitto NiPistä ja kartan ryöstö NaVilta ovat antaneet myrskyvaroituksen muulle skenelle. Uudistunut joukkue on tullut pelaamaan ja sillä on pelissään lukuisia hyviä elementtejä. Ilman suurempia menestyspaineita oleva joukkue on hakemassa vielä tuntumaa EPL:ssä, mutta pelaajien osalta tämä on ollut vain eduksi, kun joukkueen pelaajat tekevät korkean itseluottamuksen pelauksia palvelimella jatkuvalla syötöllä. Tämän johdosta se on myös onnistunut horjuttamaan ennakkosuosikkeja, kun joukkueella on vielä tuoreella joukkueella mahdollisuuksia yllättää vastustaja taktiikoilla, jotka eivät ole päätyneet vielä muiden tutkalle. Joukkue on demonstroinut vahvuuksiaan varsinkin omissa karttavalinnoissaan ja myös Vitality on tänään tiukoilla ottelun avauskartassa, kun fnatic pääsee iskemään mieluisassa kartassa.

Karttojen osalta Vitality poistaa fnaticin yhden parhaista kartoista Ancientin, kun se ei pääse ottamaan kolmatta karttavoittoa Ancientissa Vitalityn kustannuksella. Joukkue ottaneekin Nuken kohteekseen, kun sen toinen comfort-kartta on paperilla myös vahva. Vitality taas ottaa Dust2:n tai Vertigon välillä auki jäävän kartan, kun fnatic ei pääse poistamaan molempia karttoja Vitalityn valikoimasta. Lapulle otetaankin Vitalityn oman karttavalinnan tasoitusta, kun joukkue pääsee pelaamaan karttaa, jossa fnatic on ennakkoon selkeästi heikommilla kuin omassa valinnassaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!