31.8. CS:GO, ESL Pro League S16: Vitality – Endpoint | Kahden kerroksen väkeä

31.8.2022 klo 17:00

2. kartan tasoitus: Vitality -4,5

Panos
2/5

CS:GO:n seuraava suurempi turnaus ESL Pro Leaguen 16. kausi pääsee alkuun keskiviikkona, kun 24 joukkuetta taistelee reilun 800 000 dollarin palkintopotista. Avauspäivänä irti pääsee lohko A, jossa pelaa turnauksen suurin ennakkosuosikki NaVi, jonka ainoaksi haastajaksi kertoimenlaskijat näkevät FaZen (lohko B). Lohkon kuudesta joukkueesta kolme pääsee jatkoon ja lohkovoittaja suoraan pidemmälle kaaviossa. Illan toisessa ottelussa nähdään ENCEn Spinxillä vahvistunut Vitality, joka kohtaa ennakkoon selkeästi heikomman Endpointin. Ottelu alkaa 17:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

Vitality piristynyt

Spinxin liittyminen Vitalityyn on osoittaunut joukkue piristäväksi tekijäksi jo muutaman ottelun otannan perusteella. Verrattuna misuutaan on Spinx on selkeästi suoritusvarmempi ja tämän vuoden suoritusvireen osalta myös merkittävästi tulivoimaisempi, kun joukkue on kaivannut tuloksentekijää rifle-osastolle. Tähtipelaaja ZywOo ei ole ennenkään paineista välittänyt, mutta rifleosaston vahvistuessa myös hänen asemansa helpottuu, kun AWP-taikoja ei tarvita jokaisella kierroksella. Joukkueen tulikaste oli Blastissa, kun joukkue voitti G2:n ensimmäisessä kohtaamisessa, mutta hävisi ratkaisevassa toisessa Last Chance -ottelussa, kun m0NESYn vire oli liikaa Vitalitylle. Spinx otti heti paikkansa ZywOon takana tilastoissa, kun hänen vireensä on iso tekijä joukkueen tulevaisuuden menestyksen kannalta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Endpoint altavastaaja

Lohkon suurimpana altavastaajana lähtee skenessä nimensä vakiinnuttanut Endpoint, joka on jälleen ison vuoren vieressä. Vastustajat ovat selkeästi pahempia kuin edelliset viikot ja joukkue on kärsinyt tappioita, jopa tier3-4 joukkueita vastaan, kun Rion karsinnoissa varsin nimettömätkin joukkueet onnistuivat joukkueen kaatamisessa. Joukkue on haalinut riveihinsä tanskalaisen veteraanin Kjaerbyen sekä israelilaisen lupauksen Nertzin, kun tämä kaksikko on joukkueen terävin kärki. Valitettavasti kolme muuta pelaajaa ei kestä vertailua millään tasolla Vitalityn kanssa ja ottelusta on ennakkoon luvassa varsin yksipuolinen näytös.

Ottelusta on vaikea löytää yhtään Endpointia puoltavaa tekijää. Spinxillä vahvistunut Vitality on tulivoiman valossa todella vaarallinen. Joukkueen karttavalikoima on laaja kuuden kartan tasavahva valikoima, kun vain Ancient loistaa poissaololla. Endpoint aas keskittyy pelaamaan lähinnä Overpassia, jossa se on ainoat tilastojen kannalta merkittävät voitot ovat. Tämä nähtänee joukkueen omana karttavalintana ottelussa. Vitality taas pääsee valitsemaan omista parhaistaan, ja nämä kaikki antavat lisäetua ennakkosuosikille oman karttavalintansa voitossa. Lapulle otetaankin Vitalityn toisen kartan, oletettavasti Vitalityn karttavalinta, tasoitusta, kun linja on vielä pelikelpoinen näin epätasaisessa otteluparissa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!