1.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Spirit – Endpoint | Spiritille tarjolla rutiinivoitto

1.9.2022 klo 13:30

2. kartan tasoitus: Spirit -4,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen 16. kauden avauspäivä on takana ja yllätyksiltäkään ei vältytty, kun uudistunut fnatic lähes hajotti atomeiksi NiPin avauspäivänä. Suosikit NaVi ja Vitality olivat odotetun vahvoja, kun molemmat nappasivat suorat 2-0 voitot otteluistaan. Toisena pelipäivänä luvassa on jälleen kolme ottelua, kun suosikit on asetettu vahvoiksi jokaiseen otteluun. Päivän avausottelussa kohtaavat Spirit ja Endpoint, kun lohkon etukäteen heikoimmat joukkueet hakevat avausvoittoaan. Ottelu alkaa 13:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

Spirit pakkovoiton edessä

Spiritille tappio Endpointille olisi musertava, koska oletettavasti kaikki muut vastustajat tulevat kaatamaan Endpointin. Täten joukkue haluaakin ottaa itse myös tarvitun päänahkan, kun näillä näkymin kolmannesta sijasta taistelevat Spirit, Fnatic ja NiP, joista viimeinen on tällä hetkellä heikoimmilla hävittyään keskenäisen fnaticille. Spiritin aika AWP-muutoksen jälkeen on ollut kohtuullinen. W0nderful on täyttänyt riittävän hyvin degsterin jättämät saappaat ja tarjoaa joukkueelle mahdollisuuden viihtyä HTLV:n top10 tuntumassa. Maailman kärki on joukkueelta edellä, mutta top5 joukkueiden perässä on tilaa, kun useamman joukkueen peli on levällään. Patsi on jatkanut virettään ja magixx sekä chopper ovat perusvarmat pelaajat. Avauspelissä Navia vastaan joukkueella ei ollut saumaa, kun maailman kärkijoukkue näytti s1mplen kanssa missä tasoero on Spritin ja absoluuttisen huipun välillä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Endpoint heikko avaus

Endpointilta ei odotettu voittoa Vitalitysta, mutta sen näytös oli jopa odotettua heikompi, kun omassa karttavalinnassaan Endpoint onnistui vähän tasoittamaan lukemia merkittävästä takaa-ajoasemasta ennen Vitalityn viimeistelyä. Toisessa kartassa se oli täydellinen vastaantulija ja torstailta on vaikea odottaa erilaista näytöstä, kun kierrosluvut voivat hieman tasoittua, mutta muuten tarina on sama. Nertziltä vaaditaan todella huippupäivä mikäli joukkue haluaa kaataa Spiritin kahdessa kartassa. Kjaerbyen parhaat päivät on nähty ja joukkueen brittiläisillä ei riitä taso.

Spirit oli lähellä suurta yllätystä Majoreilla degsterin kanssa, mutta uuden pelaajan kanssa menestys on vielä antanut odottaa. Tänään on kuitenkin luvassa joukkueen turnauksen helpoin vastustaja ja näissä rutiinipeleissä joukkueen on onnistuttava rullaamaan omalla pelillä turvallisen tuntuinen voitto. Spiritin kenties suurin kysymysmerkki on sen karttavalikoima, joten ottelun tasoituksen sijaan tartutaan ottelun toisen kartan tasoitukseen. Oletettavasti Spiritin oma kartta tarjoaa joukkueelle etulyöntiaseman ja paperilla yksilöt ovat selkeästi Endpointia parempia, joten tarjotun linjan rikkoutumiselle on hyvät todennäköisyydet suhteessa tarjottuun kertoimeen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!