8.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Outsiders – FTW | Altavastaajalla kylmää kyytiä

8.9.2022 klo 13:30

2. kartan tasoitus: Outsiders -6,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen pelit jatkuvat torstaina, kun lohkossa B tarjoillaan jälleen kolmen ottelun verran viihdettä. Päivän avausottelussa pelaavat Outsiders ja FTW, kun portugalilainen altavastaaja sai kylmää kyytiä eilen FaZelta. Ottelu alkaa 13:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

Outsiders vahva debyytti

Outsiders avasi turnauksen keskiviikkona BIGiä vastaan, kun joukkue antoi varsin ehjän kahden kartan esityksen ja marssi avausvoittoon ilman suurempia ongelmia. Pelaajamuutoksen tehnyt BIG ei saanut vahvaa aloitusta EPL-turnaukselle. Outsidersin puolella sen sijaan löytyi onnistujia laajalla rintamalla, kun joukkueen suurin tähti Jame löytyi tilastoista viimeisenä. Jos FL1T ja qikert voivat jatkaa vastaavalla vireellä myöhemmänki lohkovaiheen, on Outsiders tukevasti kiinni kolmannessa jatkopaikassa. Outsidersia hyödytti pelissä, että se sai voittoputkia molemmissa kartoissa ja se ei joutunut säästämään monellakaan kierroksella, kun esimerkiksi avauskartassa joukkue sai 19 ostokierrosta. Varsinkin Jamen kannalta AWP:n saaminen on kriittistä, kun hänen tekemisensä tarkkuuskiväärillä on aivan eri tasolla verrattuna muihin aseisiin.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

FTW eri kastissa

Lohkon altavastaaja FTW sai karun näytteen missä maailman kärki menee, kun joukkue tuli FaZen jyräämäski. Joukkue on tottunut selkeästi helpompiin vastuksiin ja murskatappiot BNE:lle ja SAWille antoivat jo esimakua tämän turnauksen menosta. Lohkovaiheeseen pääseminen on hieno saavutus joukkueelta, mutta tällä lohkojaolla sen tie nousee pystyyn tässä vaiheessa. Jopa yksi voitto voi olla liikaa pyydetty, kun MIBR on myös merkittävästi joukkuetta vahvempi paperilla. Joukkueen paras mahdollisuus on, että joku vastustajista ottaa omaksi karttavalinnakseen myös FTW:lle hyvän kartan, jolloin altavastaja pääsee aloittamaan CT-puolella.

Päivän pelissä luotetaan Outsidersiin ja lapulle otetaan toisen kartan tasoitusta ennakkosuosikin eduksi. Joukkueiden tasoero on selkeä ja varsinkin terroristipuolilla ero on merkittävä. Outsiders pääsee FTW:n karttavalikoimasta johtuen valitsemaan omista parhaistaan ja mikä tahansa valinta puoltaa joukkuetta vahvasti, kun Outsiders pystyy voittamaan enemmistön kierroksia myös T-puolella. FTW:n pitäisi pystyä voittamaan vähintään pistoolikierrokset haastaakseen Outsidersia omassa karttavalinnassaan double digiteille.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!