1.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Ninjas in Pyjamas – Vitality | Ninjojen peli sekaisin

1.9.2022 klo 20:30

2. kartan tasoitus: Vitality -2,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen 16. kauden avauspäivä on takana ja yllätyksiltäkään ei vältytty, kun uudistunut fnatic lähes hajotti atomeiksi NiPin avauspäivänä. Suosikit NaVi ja Vitality olivat odotetun vahvoja, kun molemmat nappasivat suorat 2-0 voitot otteluistaan. Toisena pelipäivänä luvassa on jälleen kolme ottelua, kun suosikit on asetettu vahvoiksi jokaiseen otteluun. Päivän avausottelussa kohtaavat Spirit ja Endpoint, kun lohkon etukäteen heikoimmat joukkueet hakevat avausvoittooan. Ottelu alkaa 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

Ninjat voivat vain parantaa

Ninjas in Pyjamas aloitti murskatappiolla fnaticille, kun joukkueen pelissä ei onnistunut lähtökohtaisesti mikään. Ensimmäisessä kartassa joukkue vielä koitti viritellä tukalasta tilanteesta läheltä piti yrityksiä kierrosten voittamiseen, mutta toisessa kartassa joukkueen moraali lahosi täysin, kun fnatic rullasi kierros toisensa jälkeen. Ninjoilla on tiukka henkisen nollauksen paikka, kun joukkueen pelaaminen oli todella heikkoa kaikilla osa-alueilla. Peli ei kulkenut, mutta pahempaa on, että joukkue näytti jo luovuttaneen hyvä tovi ennen ottelun loppua. Maailmanlistan kuudennelle sijalla pyörivä joukkue on tunnettu ailahtelevasta pelistä, mutta avauspelin esitys meni jopa näiden standardien ohi. REZ ja es3tag olivat unessa koko ottelun. Hampus sai vaivaiset yhdeksän tappoa koko ottelussa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Vitality vahva

Vitality oli odotetun vahva avausottelussaan Endpointin kanssa, kun joukkue rullasi vaivattoman voiton. Oman karttansa se dominoi peräti 16-5, kun varsinkin sen tähtipelaaja ZywOo oli pelituulella. Muu joukkue vielä säästeli parhaintaan, kun muu osasto jäi varsin vaatimattomiin +- -lukemiin huomioiden karttojen tulokset. Spinx löytää jatkuvasti paremmin roolinsa joukkueessa ja varsinkin yhteistyö Magiskin kanssa on kriittistä, kun rifleduo voi yhdessä aiheuttaa merkittävää tuhoa vastustajalle. ZywOon suoritustaso on tasaisen varma, joten riflejen osuessa voi joukkue ajan myötä nousta haastamaan jopa kärkikaksikkoa, kun Spinxin hankinta oli kauden alun yksi onnistuneimpia siirtoja Vitalityn näkökulmasta.

NiPin eilinen oli niin täydellinen mahalasku, että vastaavaa tuskin nähdään tänään. Joukkueen iskun paikka on avauskartta ottelussa, kun kolmas mahalasku putkeen musertaa joukkuetta jo todella pahasti. Lapulle otetaankin Vitalityn toisen kartan tasoitusta, kun NiPin mahdollinen yllätys ei kanna läpi ottelun. Vitality on selkeästi tasapainoisempi joukkue ja NiP on asetettu syystä altavastaajaksi kertoimissa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!