2.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Ninjas in Pyjamas – Spirit | Ninjojen sukelluksen aika päättyä

2.9.2022 klo 17:00

Ottelun voittaja: NiP

Panos
1/5

ESL Pro Leaguen 16. kauden A-lohkossa pelit jatkuvat jälleen perjantaina, kun luvassa on jälleen kolme kohtaamista. Päivän toisessa ottelussa kohtaavat turnauksen merkittävästi alle odotusten avannut Ninjas in Pyjamas (NiP) sekä eilen avausvoiton lohkossa napannut Spirit. Ottelu alkaa 17:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

Ruotsin ninjat hakevat formia

NiPin otteet kahden pelipäivän jälkeen jättävät paljon toivomisen varaa. Brollanin liittymisen jälkeen joukkueella todettiin paperilla olevan vihdoin palaset kohdallaan menestyksen saavuttamiseksi. HTLV:n rankingin 6. sija voisi joidenkin mielestä olla menestystä, mutta pelillisesti joukkue on näyttänyt todella kaukaiselta rankingiin nähden. Positiivisena puolena joukkueelta kuitenkin nähtiin jo Vitalityn kanssa merkittävästi parempaa yrittämistä kuin avausottelussa ja se teki näyttävän nousun 14-14 tilanteeseen avauskartassa Nuken CT-puolella. Vitality kuitenkin nipisti tarvittavat kierrokset ja sinetöi kartan. Toisessa kartassa Vitalityn CT-puoli oli jälleen liian vahva NiPille ja ruotsalaisten ongelmat löytyvätkin terroristipuolelta, kun joukkueen pelaajista kaikilla on vaikeuksia saada tarvittava entry tai info, että kierrosta päästäisiin pelaamaan ninjojen kontrolloimana.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Spirit vaikeuksissa Endpointin kanssa

Kevään Majorien yllättäjä Spirit kaatoi toisena pelipäivänä Endpointin 2-1 varsin vaihtelevien otteiden jälkeen. Altavastaaja Endpoint venyi peräti kahdessa kartassa jatkoille Spiritin kanssa ja onnistui ryöstämään Spiritin oman karttavalinnan. Ilman degsteriä pelaava Spirit on nojannut paljon Patsin varaan ja ei ole sattumaa, että hän on selkeä tilastokärki joukkueen sisäisissä tilastoissa. W0nderful on täyttänyt odotukset, mutta ei ole degsterin veroinen pelaaja. Tämä nostaa paineita magixx ja chopper osastolla, kun kumpikaan ei ole varsinaisesti enää loistanut tilastoissa ja pelaajien kehitys ei ole ollut nousujohteista toviin. Onko tästä rifle-osastosta haastamaan ninjojen vastaavat, kun REZ ja Brollan ovat hyvänä päivänä todella vaarallinen kaksikko.

Spiritin kerroin on sukeltanut yön aikana ja NiPille tarjoillaan jo 1,8 alkuisia kertoimia ottelun voittoon. Tähän kertoimeen myös isketään jo pienellä panoksella riippumatta NiPin heikoista otteista. Paperilla NiP on laadukkaampi joukkue kuin Spirit. Sen karttavalikoima on monipuolisempi kuin Spiritillä, varsinkin Spiritin omien valintojen ollessa varsin CT-painotteisia, mikä tuo aloitusedun NiPille. Nykyisillä linjoilla NiPin kerroin on maistuva valinta, kun markkina on jo ylireagoinnin puolella NiPin pelillisten otteiden johdosta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!