31.8. CS:GO, ESL Pro League S16: Ninjas in Pyjamas – fnatic | Fnatic haastamaan NiPiä

31.8.2022 klo 20:30

1. kartan kierrosmäärä: yli 26,5

Panos
1.5/5

CS:GO:n seuraava suurempi turnaus ESL Pro Leaguen 16. kausi pääsee alkuun keskiviikkona, kun 24 joukkuetta taistelee reilun 800 000 dollarin palkintopotista. Avauspäivänä irti pääsee lohko A, jossa pelaa turnauksen suurin ennakkosuosikki NaVi, jonka ainoaksi haastajaksi kertoimenlaskijat näkevät FaZen (lohko B). Lohkon kuudesta joukkueesta kolme pääsee jatkoon ja lohkovoittaja suoraan pidemmälle kaaviossa. Illan viimeisessä ottelussa tänään kohtaavat Ninjas in Pyjamas (NiP) ja fnatic, kun alavireisesti syksyn aloittanut maailmanlistan 6. joukkue kohtaa potentiaalisen haastajan uudistuneella kokoonpanolla. Ottelu alkaa 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

Ninjat alavireinen

Ninjat pelasi edellisellä viikolla Blast Premierin lohkovaiheessa, kun joukkue selvitti viimeisellä oljenkorrella tiensä finaalitapahtumaan kaadettuaan Heroicin 2-1. Ninjat ovat olleet Brollanin kanssa jo pitkään tilassa, jossa ikään kuin peli kulkee, mutta palaset eivät ota mennäkseen täysin paikalleen pelin osalta. Joukkue on ollut sinnikkäästi top10:ssä rankingeissa, kun muutama onnistuminen tälle vuodelle kantaa pitkälle sijoitusten osalta. Ninjat ovat paperilla kova nippu, mutta varsinkin sen tähtipelaaja REZ ja kovia odotuksia kohtaava es3tag ovat edelleen jääneet kauas potentiaalistaan, kun yhdessä Brollanin kanssa heidän pitäisi olla joukkueen kantava voima. Ilman tasapainoisempaa AWP-pelaamista NiPillä on vaikeuksia haastaa terävintä kärkeä, kun muilla kärkijoukkueilla on selkeästi etulyöntiasema AWP-pelaamisessa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Fnatic yllätysvalmis

Fnaticin kesällä uusiutunut kokoonpano on varsin mielenkiintoinen kokonaisuus, kun konkari KRIMZ on edelleen muakana. IGL mezii on osoittanut kykynsä ja tanskalaiset nicoodoz ja roeJ ovat todistaneet olevansa parhaimmillaan maailmanluokan pelaajia, kun CPH:n riveissä pelaajat marssivat kärkeen majoreiden karsinnassa ja Majoreillakin top4 oli lähellä. Suurin kysymysmerkki kesätauon jälkeen oli viides pelaaja, jonka tontin FASHR on tähän mennessä täyttänyt tilastojen valossa hyvin. Joukkue on voittanut 6/7 peliä tauon jälkeen ja vaikka vastukset ovat olleetkin heikompia kuin ESL:ssä, ovat luvut olleet varsin murskaavia. Havu kaatui 2-0, AGO ja B8 saivat maksimissaan neljä kierrosta karttaan. Näillä otteilla Fnaticilla on potentiaalia olla turnauksen musta hevonen.

Joukkueiden avauskartassa on sauma fnaticin iskulle, kun oletettavasti ruotsalaisen organisaation karttavalinnassa joukkue pääsee pelaamaan omalla mukavuusaluellaan. Vaikka voiton kertoimissa on merkittävä ero, niin karttakohtaisissa vedoissa linja on asettunut 3,5 kohdalle ja tämän takia katseet suunnataan kartan kierrosmäärään, kun yli 26,5 kierrosta saa varsin maistuvaa kerrointa. Tämä kohde osuu 16-11 tuloksella tai kaikissa sitä tasaisemmissa tuloksissa. Fnaticin peli on ollut uomissaan ja ninjat Blastin finaaliin selviämisestä huolimatta ei ole esiintynyt parhaalla mahdollisella tavalla. Lapulle napataankin edellä mainittu kierrosten overi, kun avauskartassa Fnaticin pitäisi pystyä haastamaan ninjat jopa kartan voittoon asti.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!