4.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Natus Vincere – Ninjas in Pyjamas | NaVi pakkovoiton edessä

4.9.2022 klo 20:30

1. kartan tasoitus: NaVi -3,5

Panos
2/5

CS:GO:n puolella ESL Pro Leaguessa on koittanut lohkon A päätöspäivä, kun yllätyksiltä ei ole vältytty tälläkään kertaa. Vitality kaatoi lauantain kärkikamppailussa NaVin ja sinetöi näin lohkovoiton ja päivän etukäteen. Ennakkosuosikki Natus Vincere (NaVi) sen sijaan löytää itensä käytännön pakkovoiton edestä, kun se on tasavoitoissa fnaticin ja Spiritin kanssa. Päätöspäivän vastustajaksi asettuu alisuorittanut Ninjas in Pyjamas (NiP). Ottelu alkaa 20:30, kun kaikki päätöskierroksen pelit pelataan samanaikaisesti.

NaVin duunariosasto jäissä

NaVI jäi kärkikamppailussa Vitalityn kanssa liikaa tähtensä s1mplen varaan, kun laajalla rintamalla onnistunut Vitality kaatoi joukkueen 2-1. Kyseessä oli varsinainen supertähtien taisto, kun ZywOo ja s1mple dominoivat palvelimella, mutta muiden pelaajien h2h-vertailussa NaVi jäi selvästi jalkoihin. Joukkueen menestys tämän vuoden osalta (ja myös viime vuoden) on perustunut, että joukkue ei ole jäänyt liikaa s1mplen hartioiden varaan, mutta lauantain ottelussa kävi juuri näin. Yllätystappio Endpointille ja tappio Vitalitylle näyttävät, että edes maailman parhailla ei ole varaa heikompaan otteisiin tämän tasoisessa turnauksessa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

NiP ilman panosta

Ruotsin ninjat ovat saavuttaneet tasan yhden voiton tässä vaiheessa lohkoa ja sen pelit ovat olleet varsinainen mahalasku. Endpointiakin vastaan joukkue menetti paljon jo voitettuja kierroksia. Nimilistaa tuijottaessa on vaikea kuvitella, miten tällasilla yksilöillä pelin taso on todistetun kaltaista. REZ ja Brollan eivät pysty riittävän isoihin ratingeihin kärkijoukkueita vastaan ja es3tagilta nähdään valitettavan paljon ohipelejä karttojen osalta. Tämän lisäksi hampus häviää lähes kaikki haastonsa ja hänen pelinsä on yksilötasolla mitattuna kenties uran pahimmassa slumpissa. Nykyisessä iskukyvyssä on vaikea nähdä ninjoja haastamassa NaVia, kun jopa s1mplen yksittäinen panos on todennäköisesti tarpeeksi ninjojen kaatamiseen. Lisäksi joukkueen jatkopaikka vaatisi lähes tähdet asennossa ristiinpelaamista muiden pelien osalta.

Karttojen osalta NiP poistaa Dust2:n ja NaVi jatkaa Vertigon poistamista. Tämä jättää auki NaVille neljä vahvaa karttaa sekä Ancientin, jossa ninjatkaan eivät ole parhaimmillaan. Mirage, Inferno, Nuke ja Overpass ovat kaikki NaVin suuntaan merkattuja karttoja ja Ancientissa ninjat tuskin haluavat lähteä koittamaan onneaan CT-aloitusta vastaan. Tämä tarkoittaa, että NaVi saa itselleen vahvat kartat kaikissa skenaarioissa. NaVin ottelutasoitus on vielä pelattavan puolella, mutta tällä kertaa osumaa haetaan karttakohtaisesta kohteesta, kun ottelun avauskarttaan tarjottava -3,5 linja NaVille lukitaan valinnaksi. CT-aloituksen siivittämänä NaVi pääsee määräämään ottelun tahdin ja ninjoille tulee tiukkaa kereta double digit lukemiin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!