2.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Natus Vincere – Endpoint | NaVi sai muistutuksen

2.9.2022 klo 13:30

1. kartan tasoitus: NaVi -6,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen 16. kauden A-lohkossa pelit jatkuvat jälleen perjantaina, kun luvassa on jälleen kolme kohtaamista. Päivän avaavat edelleen ilman tappioita oleva Natus Vincere (NaVI) ja edelleen ilman voittoja oleva Endpoint. Ottelu alkaa 13:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

NaVi ei ole kuolematon

NaVi jatkoi voittojen tiellä kaadettuaan fnaticin lukemin 2-1, mutta avauskartan menetys altavastaajalle, ja vielä tuntuvasta johdosta antoi muistutteen, että edes maailman paras ei ole haavoittumaton. Fnatic haastoi joukkuetta ennakkoluulottomasti ja ei antanut ylimääräistä kunnioitusta vastustajalle, kun Fnaticin CT-puoli Ancientissa oli kaunista katsottavaa. Kartan voittoa korostaa vielä, että fnatic hävisi molemmat pistoolikierrokset. Yllätystappion jälkeen NaVi kuitenkin palasi tasolleen ja vei rutiinilla turvallisella kahdeksan kierroksen marginaalilla seuraavat kaksi karttaa ja jatkoi voittojen tiellä. Kuten on jo totuttu näkemään, ei s1mple ole enää yksin joukkueen tulosvastuussa, vaan torstainakin kaikki pelaajat antoivat panoksensa, kun oli electronicin vuoro IGL:n roolissa olla myös tilastokärkenä. Jos s1mplen 1,16 rating riittää noin vaivattomiin karttavoittoihin hyviä otteita esittäneestä fnaticista, voi vain kuvitella millaista jälki on tosipeleissä, kun s1mplekin näyttää parastaan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Endpoint liian suuren haasteen edessä

Endpoint venyi eilen ja otti karttavoiton Spiritiltä sekä venytti vielä ratkaisukartan jatkoille. Ottelun ratkaiseva OT kääntyi kuitenkin Spiritin eduksi ja Endpointille ei tullut palkkiota pitkäksi venyneen sarjan päätteeksi. Ottelu oli tappiosta huolimatta ryhdikkäin esitys pitkään aikaan joukkueelta ja antaa pienen valon pilkahduksen, että joukkue ei ole tuomittu olemaan ikuisesti HLTV:n top30-sijan tuntumassa. Fakta on kuitenkin, että nykyisessä rosterissa on liikaa heikkouksia ja uran ehtoopuolella olevia pelaajia, että nousu terävimpään kärkeen olisi mahdollista. Joukkue nähtänee isoissa turnauksissakin jatkossa suurena altavastaajana, joka karsiutuu jatkopeleistä lähes poikkeuksetta.

Illan otteluun Endpoint lähtee todella suurena altavastaajana, kuten myös kertoimet osoittavat. Tämä on varsin perusteltua, kun NaVi ei päästä edes selkeästi parempia joukkueita double digit lukemiin kartoissa. Endpoint voi pelastaa hieman karttoja pistoolikierroksilla, mutta edes tämä ei auta joukkuetta viemään riittävää määrää kierroksia, kun NaVi on ostokierroksille liian suuri suosikki. Yksilötasossa on merkittävä ero ja Endpointilta puuttuu s1mplen veroinen ykköskärki, joka ottaa joukkueen selkäänsä, kun muilla on vaikeaa. Lapulle otetaankin ottelun avauskartan tasoitusta, kun NaVi ei ole antamassa eilisen toistua ja tulla yllätetyksi vastustajan toimesta ottelun avauksessa. Endpointille ei löydy suosiollista karttaa ja NaVin CT-aloitus tulee olemaan myrkkyä joukkueelle riippumatta karttavalinnasta.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!