2.10. CS:GO, ESL Pro League S16: Liquid – Vitality | ZywOo dominoivassa formissa

2.10.2022 klo 18:00

Ottelun tasoitus: Vitality -1,5

Panos
2/5

ESL Pro Leaguen 16. kausi huipentuu sunnuntaina illasta, kun jäljellä on vain finaaliottelu. Finaaliin tiensä raivasivat eilen Cloud9:n kaatanut Liquid sekä G2:n kaatanut Vitality. Molempia finalisteja yhdistää, että ne kiinnittivät itselleen siirtoikkunan aikana varsin kovat vahvistukset, kun Vitality hankki Spinxin ENCEstä ja Liquid on edelleen ”väliaikaisella” sopimuksella YEKINDARin kanssa. Finaaliottelu on paras viidestä (BO5), eli viihdettä on potentiaalisesti tarjolla iltamyöhään. Ottelu alkaa 18:00 aikataulun mukaan.

Liquid pitkästä aikaa finaalissa

Liquidille finaalipaikka isommassa turnauksessa on pitkän odotuksen takana ja vihdoin toteutunut. Perinteikkäältä organisaatiolta on perätty menestystä pidemmän aikaa, mutta YEKINDARin lisäys oli se puuttuva palanen, joka laittoi joukkueen osakkeet nousuun. Hän ja oSee ovat olleet positiiviset puurtajat joukkueessa ratkaisupeleissä, kun joukkueen tähän pisteeseen pääseminen ei ole vaatinut ihmeitä esim. EliGEltä. Kokonaisuutena Liquidin ratingit kalpenevat kuitenkin merkittävällä marginaalilla, kun NA:n edustajan keskimääräiset suoritukset ovat kaukana illan vastustajasta. Varsinkin oSeelta tarvitaan turnauksen parhaimmistoon lukeutuva esitys, jos joukkue haluaa taistella turnausvoitosta tänään, kun hänen ja ZywOon välillä on lähes 0,50 ratingin ero turnauksen osalta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

ZywOo, ZywOo ja ZywOo

Vitalityn osalta riveistä on löytynyt yksi tähti ylitse muiden, kun ZywOon suoritustaso ei ole laskenut missään vaiheessa turnausta. 1,43 rating 16 karttaan tämän tasoisessa turnauksessa on musertava esitys ja ranskalainen AWP-taituri haluaa selkeästi paremman toisen vuosipuoliskon menestyksen osalta kuin ensimmäinen. ZywOo ei ole kuitenkaan ollut yksin vaan tanskalaispelaaja Magisk on nostanut tasoaan Spinxin liityttyä mukaan, kun molemmat riflerit ovat antaneet arvoistansa tukea ZywOon takana. Vitality voitti kaikki lohkovaiheen pelinsä ja on kaatanut ilman ongelmia pudotuspelivaiheessa Outsidersin ja G2:n, kun joukkueen flow-tila ei ota katketakseen.

Karttojen osalta Liquid poistaa Nuken ja Vitality Ancientin, kun jäljelle jää molemmille viisi tasavahvaa karttaa karttojen voimalukujen osalta. Kenties räikein tasoero löytyy tällä hetkellä AWP-pelaajien väliltä ja tätä kompensoimaan Liquid tarvitsee EliGEltä ja YEKINDARilta hartioita. Vitality on tähän mennessä ottanut selkeästi paremmin kierrosten avaustappoja ja ZywOon saadessa ison vihreän enemmistöllä kierroksista tulevat numerot säilymään Vitalityn puolella. Toinen selkeä ero on 4v5-tilanteiden pelaamisessa, kun Vitality on ollut selkeästi parempi näiden osalta ja tätä tukee myös parempi treidaaminen, kun avaustapon antaminen ei haittaa joukkueen saadessa välitön treidi, varsinkin t-puolella. Näiden tekijöiden pohjalta vedot suuntaavat Vitalityn suuntaan, kun joukkueen -1,5 kartan tasoitus saa vielä hetkellisesti yli kahden kerrointa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!