21.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Liquid – Movistar | Liquid saavuttamassa formia

21.9.2022 klo 20:30

Ottelun tasoitus: Liquid -1,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen lohkovaiheessa päästään keskiviikkona aloittamaan lohkovaiheen viimeinen lohko. Lohkossa D pelaavat ennakkosuosikit Cloud9, Liquid ja FURIA, kun taas Eternal Fire, Evil Geniuses ja Movistar Riders ovat haastajan asemassa. Avauskierroksella pelataan jälleen kolme kamppailua, kun kaikki ennakkosuosikit ovat selkeinä suosikkeina omien otteluidensa voittajiksi. Tässä vihjeessä katseet suunnataan päivän päättävään Liquidin ja Movistarin kohtaamiseen. Ottelu alkaa 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

Liquid parempaan päin

Liquid pelasi edellisen kerran Blast Premier Fall -turnauksessa, kun joukkue eteni syksyn finaalitapahtumaan onnistuiden esitysten saattelemana. Joukkueen ainoa tappio tuli NaVille, kun muuten joukkue kaatoi eteni voitosta voittoon. Pudotuspelivaiheessa se kaatoi tyylikkäästi 2-0 sekä NiPin että Heroicin. Latvialainen YEKINDAR on ollut oivallinen lisä joukkueen tekemiseen ja hänen on tarkoitus pysyä ainakin vielä tovi standin-roolissa, kun Liquid ei ole saanut syystä tai toisesta kiinnitettyä häntä pysyvästi rosteriin.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Movistar uuden edessä

MoviStar menetti syksyn siirtoruletissa tähtipelaajansa SunPayusin ENCEen ja ilman kovavireistä AWP-taituriaan joukkueen tekeminen ottaa askeleen taakse päin. Tilalle tuli Veloxista nuori espanjalainen Martinez, kun hänellä on todella suuret saappaat täytettävänä. Ainakaan hänen otteluhistoriansa ei lupaile tilastojen osalta SunPayusin tasoa ja Movistar hakee edelleen avausvoittoa hänen kanssaan, kun joukkueen Nova Cup ei mennyt odotusten mukaan. Joukkueen rifle-osasto on varsin tekemättömän paikan edessä, kun YEKINDAR, EliGE ja NAF ovat selkeästi kovempi kolmikko. Lisäksi Liquidin taktinen pelaaminen on ottanut isoja harppauksia YEKINDARIn kanssa eteenpäin, kun hänen yksilötaitonsa mahdollistavat paljon erilaisia alkukierrosten pelauksia.

Karttojen osalta Movistar poistaa Dust2:n totuttuun tyyliin ja Liquid lähes varmasti Nuken, kun kartta kuuluu Movistarin parhaisiin. Tämä jättää auki Liquidille neljä vahvaa vaihtoehtoa ja Infernon, joka on varsin CT-painotteinen, varsinkin selkeästi tulivoimaisemman joukkueen aloittaessa paremmalla puoliskolla. Joukkueiden potentiaalit ovat täysin eri kerroksissa ja normaalilla esityksellä Liquid jatkaa puhdasta 2-0 peliensä sarjaa, kun Movistarin positiiviset yllätykset ovat vähissä pelaajamuutosten jälkeen ilman suuria venymisiä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!