17.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Heroic – HEET | Heroic lähestyy jatkopaikkaa

17.9.2022 klo 13:30

Ottelun tasoitus: Heroic -1,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen 16. kauden turnaus jatkuu, kun lohkossa C on vuorossa lauantaina toiseksi viimeinen pelikierros. Päivän aloittavat tanskalainen Heroic ja ranskalainen HEET. Ottelu alkaa 13:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

Heroic iskussa

Heroic aloitti turnauksen 2-0 tappiolla MOUZille, mutta tämän jälkeen se on napannut kaksi peräkkäistä 2-0 voittoa, kun ENCE ja Complexity kaatuivat näyttävillä ja ehjillä esityksillä. CadiaN on ollut vahvassa iskussa, kuten konkarilta vaaditaan joukkueen menestyksen eteen. Lisäksi koko viisikko on suoriutunut, kun tasavahvalla kokoonpanolla ei ole varaa nukkuviin yksilöihin näin tasaisessa lohkossa. Edelliset kaksi peliä tämä pelikirja on toiminut mainiosti, kun taktisella puolella Heroic on näyttänyt vahvuutensa. Joukkueelle kolmas voitto tänään toisi sen todella lähelle jatkopaikkaa lohkosta. C-lohkossa pelit ovat menneet pahasti ristiin ja tällä hetkellä pakka on vielä täysin auki, kun huomiselle on todennäköisesti lukuisa määrä erilaisia ristiinpelausskenaarioita. Voitolla Heroicin osalta spekuloinnit jäävät huomattavasti vähemmälle.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

HEET avausvoitto

HEET avasi viimein voittosarakkeen tanskalaisen Astraliksen kustannuksella, kun lohkon altavastaaja piti vielä pudotuspelipaikan toiveet elossa voitolla. Joukkue vei niukasti molemmat voittokarttansa, kun molemmissa kartoissa voiton takuuna oli näyttävä nousu CT-puolella, kun joukkue tylsytti onnistuneesti kahdessa kartassa kolmesta Astraliksen terroristipuolen onnistuneesti. Venyjiä olivat afro ja bodyy, kun varsinkin terroristipuolilla he olivat onnistujien joukossa. CT-puolilla koko joukkue onnistui omalta osaltaan. Joukkueen pelaaminen ilman tähtiä perustuu Heroicin kaltaisesti tiiviiseen joukkuepelaamiseen.

Tässä on myös joukkueen suurin haaste, kun se on paperilla heikoin joukkue yksilöiden osalta. Joukkueen taso ei riitä normaalina päivänä Heroicin esityksiä vastaan, vaan siltä vaaditaan toisinto venymisestä Astralista vastaan. Joukkue menettää sen parhaan kartan Dust2:n Heroicin bannien alle, kun HEET käyttää oman banninsa Mirageen. Tämä jättää auki viisi karttaa, joista yhdessäkään kartta itsessään ei tuo riittävää etua joukkueelle sen voittamiseksi. Näin ollen ottelun lopputulos puoltaakin vahvasti edellisissä otteluissa esiintynyttä Heroicia. Lapulle otetaan ottelun tasoitusta, kun sille tarjoillaan kelvollista kerrointa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!