30.9. CS:GO, ESL Pro League S16: G2 – NaVi | Perjantai-illan kiimaa lajin titaanien välillä

30.9.2022 klo 20:30

1. kartan kierrosmäärä: yli 26,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen pudotuspelit jatkuvat perjantaina kahden ottelun voimin, kun huomiseen päivään etenevät vain neljän parhaan joukkoon menevät joukkueet. Päivän aloittavat Vitality ja Outsiders, mutta tässä vihjeessä katseet suunnataan odotettuun G2:n ja Natus Vinceren kohtaamiseen. Illan tähtien kohtaamisessa G2 lähtee lohkon voittajana, kun taas NaVi eteni vasta kolmantena lohkostaan. Ottelu alkaa 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

G2:een ladattu kovat odotukset

G2 latasi vahvan argumentin pöytään, kun joukkue pyöritti puhtaasti oman lohkonsa ja eteni lohkovoittajaksi sulavin elkein. Joukkue ei pudottanut karttaakaan viidessä ottelussa ja oli ainoa joukkue, joka pystyi tähän koko turnauksessa. Joukkueen tulikuuma tähtikaksikko on ollut NiKo ja m0NESY. Molemmat lähentelevät 1,30 ratingia lohkovaiheen jälkeen, kun nuori AWP-pelaaja on vihdoin lähestymässä tasoa, jota häneltä odotetaan turnauksesta toiseen. Paperilla uudistunut G2 on neljä äärimmäisen tulivoimaista yksilöä ja jossain määrin meritoitunut HooXi, jonka toiveet ovat IGL-puolella, kun hänen yksilösuorittamisensa tilanteissa jättää edelleen paljon toivomisen varaa. Niin kauan kun G2:n tuliosasto jatkaa suorittamista nähdyllä tasolla on G2 vahvoilla, mutta heti notkahduksen sattuessa vastustajalla on hyvä sauma päästä hyödyntämään HooXin heikkoutta, kun hänen kartta-alueensa on G2:n heikoin lenkki ja tämä lenkki altistuu, jos kärki tippuu edestä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

NaVi herää tosipeleihin?

NaVi aloitti lohkovaiheen kahdella voitolla, mutta päätti sen kolmeen tappioon. Ristiinpelaamiset kuitenkin pelastivat joukkueen. Pudotuspelien avauskierroksella joukkue lähetti Heroicin kotimatkalle, kun joukkueen tekeminen oli selkeästi sujuvampaa lohkopeleihin verrattuna. Electronic ja b1t olivat lohkovaiheen osalta varsinaisessa horroksessa ja heiltä vaaditaan tasonnostoa, jos turnauksen halutaan jatkuvan sunnuntaille asti. NaVi on ollut FaZen ohella vuoden paras joukkue ja edellä mainitun tiputtua C9:iä vastaan eilen turnauksesta on paperilla NaVilla oiva sauma kaunistella palkintokaappiaan.

Karttojen osalta NaVin karttavalikoima sopii hyvin G2:sta vastaan. G2:n paras sauma on Ancientissa, kun potentiaalisessa omassa karttavalinnassaan G2:lla on hyvä sauma jatkaa vahvoja otteitaan. Pelivalinnaksi otetaankin avauskartan overia, kun NaVi pääsee aloittamaan CT-puolella Ancientissa ja G2 kirimään toisella puoliskolla ohi. Tämä pohjustaa varsin hyvin overia, kun 11 kierroksen saaminen molemmille on tässä varsin todennäköistä suhteessa moneen muuhun karttaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!