7.9. CS:GO, ESL Pro League S16: G2 – MIBR | G2:n kuherruskuukausi lähestyy loppua

7.9.2022 klo 20:30

2. kartan tasoitus: G2 -4,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen lohkovaihe jatkuu jälleen keskiviikkona, kun tällä viikolla on vuorossa lohko B. Lohkon pelit kestävät jälleen viisi päivää, kun jaossa on seuraavat kolme jatkopaikkaa turnauksen toiseen vaiheeseen. Päivän kolmannessa ja viimeisessä ottelussa kohtaavat G2 ja MIBR, kun debyyttiturnauksessa uudella kokoonpanolla flopannut G2 hakee uutta nostetta. Ottelu alkaa 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

G2 paineet niskassa

G2 laittoi ulos kaksi pelaajaa, kun suomalainen aleksib korvattiin tanskalaisella HooXilla, jonka debyytti joukkueen kanssa oli täydellinen mahalasku. Joukkueen tulokset jäivät odotuksista ja ennen kaikkea hänen henkilökohtaiset suorituksensa olivat kaukana hyvästä. HooXista kiertää varsin kattava kollaasi clippejä hänen epäonnistumisistaan avausturnauksessa G2:n kanssa. Vaikka IGL:ltä ei odoteta yhtä paljon suorituspuolella, ovat HooXin tilastot alisuoritus mistä tahansa kulmasta tarkasteltuna. G2:lle lyhyt treenitauko on ollut enemmän kuin tarpeen, kun joukkueen on saatava homma rullaamaan. Jks:llä vahvistunut joukkue on tulivoimaltaan kärkinelikon osalta maailman kärkeä. Jos HooXi löytää yhteisen sävelen joukkueen kanssa ja onnistuu edes lähelle omaa potentiaaliaan on joukkue vaikeasti kaadettava.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

MIBR yllätysvalmis

Brasilialainen MIBR lähtee lohkossa B toden teolla haastamaan jatkopaikasta, kun joukkue sai tuoreena vahvistuksena HEN1n, jonka otteet tuovat kaivattua tasaisuutta kokoonpanoon. Hänen ollessa vastuussa joukkueen AWP-pelaamisesta voivat riskihakuiset rifle-pelaajat luottaa, että HEN1 osuu tarvittavat paikat, jos niitä tarjotaan. MIBR on sinnitellyt 30. sijan tuntumassa HLTV:ssa lähes koko vuoden, mutta tuoreimman muutoksen avulla se voi alkaa lähestymään kohti top20-sijoituksia ja onnistuminen ESL:n lohkovaiheessa toisi sen jo lähelle näitä sijoituksia. Lohkossa on kaksi suurta suosikkia FaZe ja G2, mutta kolmas sija on täysin tehtävissä, kun Outsidersin iskukyky on epävarma ja BIG teki myös kokoonpanomuutoksen.

Karttojen osalta Overpass ja Mirage joutuvat poistojen alle, kun MIBR molemmat joukkueet pelaavat kuutta karttaa, tai ainakin pyrkivät. MIBR saa omaksi kartakseen Dust2:n tai Vertigon, joista jälkimmäisessä sillä on paremmat saumat, kun Dust2:ssa raaka tulivoima voi paikata paljon joukkuepelaamista. G2 taas halunnee todennäköisesti Ancientin omaksi karttavalinnakseen, kun varsinkin joukkueen nuori AWP-pelaaja m0nesy viihtyy kartassa erittäin hyvin. G2 peli toi lähinnä tuskan hikeä edellisessä turnauksessa, mutta nyt saatuaan enemmän tunteja alle HooXin kanssa on joukkueella parempi valmius menestyä. Joukkueen karttavalikoima ei ole vielä riittävällä tasolla kärjen haastamiseen, mutta vähintään omissa karttavalinnoissa pelin pitäisi olla merkittävästi paremmassa uomassa, joten lapulle otetaan ottelun toisen kartan tasoitusta G2:n eduksi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!