8.9. CS:GO, ESL Pro League S16: G2 – BIG | G2:lla sauma iskeä

8.9.2022 klo 17:00

2. kartan tasoitus: G2 -2,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen pelit jatkuvat torstaina, kun lohkossa B tarjoillaan jälleen kolmen ottelun verran viihdettä. Päivän aikataulun toisessa ottelussa kohtaavat G2 ja BIG, kun molempien edelliset turnaukset ovat jättäneet toivomisen varaa. Ottelu alkaa 13:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

G2 voittokantaan kiinni

G2 sai kaivatun onnistuneen avauksen turnaukselle, kun joukkue kaatoi MIBRin suoraan kahdessa kartassa. Joukkueen rifleosasto toimitti tarvittavat tapot kierroksiin, kun sekä HooXi että m0NESY jäivät miinuksen puolelle tilastoissa. Rehellisyyden nimissä -3 tulos oli HooXille IGL:n roolissa tähän mennessä parasta mitä on nähty ja tämän kummoisempaa häneltä ei kaivata, jos muu nelikko (myös m0NESY) suorittaa. G2:n CT-puolet olivat jälleen kunnossa, mutta myös T-puoli toimi MIBRiä vastaan, kun pelinkirjansa kanssa tuskaillut G2 on ollut juuri terroristeina todella heikko uhka. Joukkueen osalta toiveet ovat nopeassa kehityskaaressa, kun kaikki syksyn tärkeät turnaukset tulevat nopealla temmolla ja joukkueella ei ole luvassa paljoa optimaalisen pituisia bootcamppeja. Pelin pitääkin ajautua itsenäisesti uomiinsa HooXin kanssa, jos joukkue haluaa parannella asemiaan tämän vuoden puolella HLTV:n rankingeissa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

BIG uhkarohkeaa peliä

BIG päätyi ennen EPL:ää pelaajavaihdokseen, kun joukkue penkitti pitkäaikaisen pelaajansa tiziaNin ja nosti akatemiajoukkueesta k1ton. Hänen debyyttinsä ei oli varsinainen mahalasku avausottelussa Outsidersia vastaan, kun tilastot eivät tuo lohtua lohkon avaukseen. Vaihdos on mielenkiintoinen joukkueen kannalta, kun tiziaN on tunnollisesti pelannut kenties aliarvostetuinta support-roolia ja se on IGL:n ohella kenties vaikein korvattava rooli, kun support-pelaajan onnistuminen vaatii hyvää dynamiikka tapoista enemmän vastuussa olevien välillä ja ajoitusten suhteen. Saksalaisjoukkue tarvitsi vaihdoksen tulosten perusteella, mutta palapelistä saatettiin korvata väärä pala. Tämän turnauksen osalta joukkue kaipaa nopeaa ryhtiliikettä tai lohko on sen osalta ohi ennen viikonlopun koittamista.

Lapulle otetaan G2:n toisen kartan voittoa, kun joukkue antoi selkeästi parempia lupauksia turnauksen avauksessa kuin edellisessä turnauksessa kertaakaan. Paperilla äärettömän tulivoimainen joukkue on selkeä suosikki pelaajamuutoksen kanssa painivan BIGin kanssa. SyrsoN on tasavahva tekijä AWP:n kanssa, mutta hän ei kestä vertailua m0NESYn kanssa ja jks:n tuoma lisä NiKon ja huNter-:n tueksi on liikaa saksalaisille. Joukkueella on mahdollisuus venyä omassa kartassaan, mutta G2:n comfort-valinnassa kyydin pitäisiä olla ennakoiden mukaan kylmää.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!