3.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Fnatic – Spirit | Fnaticin osakkeet kovassa nousussa

3.9.2022 klo 17:00

1. kartan tasoitus: fnatic -2,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen lohkovaihe jatkuu lohkon A osalta myös lauantaina, kun neljänteen pelipäivään siirryttäessä alkavat otteluiden panokset kasvamaan, kun viides ja päättävä kierros sunnuntaina sinetöi joukkueiden järjestyksen. Päivän toisessa ottelussa kohtaavat fnatic ja Spirit, kun yhdessä voitossa oleva fnatic tarvitsee kipeästi voittoja noustakseen jatkopaikkaan oikeuttavalle sijalle. Ottelu alkaa 17:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

Fnatic liekeissä omassa kartassa

Fnatic on vienyt nimiinsä kaikki sen omat karttavalinnat, kun joukkue vei nimiinsä omat karttavalinnat sekä Vitalitya että NaVia vastaan. Tuore kokoonpano on jatkanut vahvoja otteitaan varsinkin kärkipelaajien osalta, mutta osalta riveistä nähtiin Vitalitya vastaan valitettavaa alisuorittamista, kun Vitalityn tasoista joukkuetta vastaan fnatic tarvitsee kaikki pelaajansa pelin päälle kartasta toiseen. Fnaticin omat kartat ovat näyttäneet missä joukkueen potentiaali menee, mutta sama suoritus pitäisi myös saada siirrettyä muihin karttoihin, kun joukkue kärsii hetkellisesti kapeasta kärjestä. Fnatic kyllä pelaa muitakin karttoja, mutta sen taso karttojen välilä vaihtelee liikaa kärkijoukkueeksi.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Spirit parantaa päivä päivältä

Spirit nappasi voiton NiPistä, kun ruotsalaisilla ninjoilla on tätä tahtia edessä nopea kotimatka. Varsinkin joukkueen nimettömämpi osasto oli liekeissä, kun Patsilta ei vaadittu tilastojen valossa kummoista suoritusta NiPin kaatamisessa. Spiritin viisikko on tasapainoinen kokonaisuus, jossa ei ole enää degsterin kaltaista terävää kärkeä. Näissä tapauksissa joukkueen menestys nojaa koko viisikon suorittamiseen, kuten eilisessä pelissä NiPin kanssa juuri tapahtui. Kun peli kulkee, pystyy Majoreilla yllättänyt joukkue vastaaviin suorituksiin, mutta kolikon toisella puolella ollaan vaikeuksissa Endpointin kanssa.

Fnaticin voiton kerroin on tippunut kovalla tahdilla, kun lohkovaiheessa otteillaan yllättänyt joukkue on näyttänyt, että sen taso on aliarvioitu ennakoissa. Joukkueella on hyvä mahdollisuus voittaa jäljellä olevat ottelut ja kolmella voitolla ollaan vahvasti kiinni jatkopaikassa. Voiton sijaan kohteessa tarrataan kuitenkin avauskartan voittoon, kun pienelle -2,5 tasotukselle tarjoillaan peräti yli kahden kerrointa. Katsottaessa fnaticin tekemisen tasoa sen omissa karttavalinnoissa löytyy tästä huomattavasti parempi kerroin suhteessa osuman todennäköisyyteen, kun nykyisillä ML kertoimilla. Lapulle otetaan ensimmäisen kartan tasoitusta fnaticin eduksi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!