9.9. CS:GO, ESL Pro League S16: FaZe – Outsiders | Vain yksi jatkaa voittojen tiellä

9.9.2022 klo 20:30

2. kartan tasoitus: FaZe -3,5

Panos
2/5

ESL Pro Leaguessa pelit jatkuvat perjantaina, kun vuorossa on lohkon B kolmas pelikierros. Luvassa on jälleen kolmen ottelun verran viihdettä, kun jokainen voitto alkaa merkitsemään enemmän tässä vaiheessa. Päivän toisessa ottelussa kohtaavat saksalainen BIG ja brasilialainen MIBR, kun molemmat joukkueet ovat vielä ilman voittoa turnauksessa. Tappio tämän päivän ottelusta tarkoittaa pudotuspelihaaveiden kuoppaamista. Ottelu alkaa 17:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

FaZe sai muistutuksen

FaZe sai eilen MIBRiä vastaan muistutuksen, että voitot eivät tule ilmaiseksi edes yhdellä pelin parhaista rutiinitasoista. MIBRin peli oli uomissaan avauskartan verran ja joukkue vei ansaitusti kartan nimiinsä. Tämän jälkeen FaZe kuitenkin palasi ja näytti, että vahva peruspeli kantaa, kun joukkueen pelaajat onnistuivat tasaisena rintamana. BO3-sarjojen etuna on, että yhden kartan haparointi ei vielä kaada tulosta, varsinkin merkittävällä tasoerolla kuten eilisessä ottelussa. Tänään asettuu vahvalle näyttänyt Outsiders, joten FaZella ei ole varaa vastaavanlaiseen avaukseen, kun Outsidersille avauskartan voitto tarkottaisi merkittävästi suurempia mahdollisuuksia ottelun voittoon.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Outsidersin ”penkki” herännyt

Outsidersin kaksi voittoa ovat olleet varsin tyylipuhtaita ja Jamen tähden alla pelaava joukkue on nostanut tasoaan varsinkin rivipelaajien osalta, kun FL1T ja Qikert ovat olleet iskussa ja Jamelta ei ole vaadittu vielä varsinaisesti ihmeitä. Suurempi kysymys on miten kauan pelaajat pystyvät ylittämään itsensä, kun jossain vaiheessa myös tähän mennessä kantaneella kaksikolla koittaa paluu normaalille suoritustasolle. Jamen tasonnosto paikkaa osan, mutta valitettavasti FaZen tasoista joukkuetta vastaan se ei riitä kääntämään kurssia. FaZella ei ole tällä hetkellä heikkoja kohtia ja Outsiders on parhaimmillaankin kolmen pelaajan varassa.

Karttojen osalta FaZe poistaa Vertigon ja Outsiders lähes varmasti Nuken. Tämä jättää auki Outsidersille Dust2:n, joka on joukkueen paras kartta selkeästi jäljelle jääneistä kartoista. Varsinkin FaZen vahvuuksiin vertailtaessa. Vastaavasti FaZe haluaa itselleen Miragen tai Ancientin. Outsidersin vaikeudet tulevat karttavalikoiman osalta, kun sillä on muutama todella hyvä kartta, mutta vastaavasti taso tippuu mukavuuskarttojen ulkopuolella, jos joukkue ei pysty kompensoimaan tätä tulivoimassa. FaZea vastaan tätä kompensaatiota ei ole tulossa. Lapulle otetaankin FaZen tasoitusta ottelun toiseen karttaan, kun joukkueen karttaetu, yksilötaso ja joukkuepelaaminen yhdistettynä tarjottuun linjaan on liian hyvä tarjous ohitettavaksi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!