10.9. CS:GO, ESL Pro League S16: FaZe – G2 | FaZe kuskin paikalla

10.9.2022 klo 20:30

2. kartan tasoitus: FaZe -2,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen B-lohkossa taisto tiukkenee, kun lauantaina pelataan toiseksi viimeinen pelikierros lohkon osalta. Perjantain jälkeen lohkossa on vain kaksi tappiotonta joukkuetta, kun FaZe ja G2 kohtaavat illasta. Ottelun voittaja nousee neljään voittoon ja varmistaa samalla lohkovoiton, joten panokset ovat kohdallaan lauantai-illan trillerissä. Ottelu alkaa 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

FaZe kaatoi Outsidersin

FaZe jatkoi voittojen tiellä perjantaina, kun se kaatoi Outsidersin lukemin 2-1. FaZen ainoa tappio tuli sen omassa karttavalinnassa Ancientissa, kun Outsiders sai dominoivan CT-puolen avulla komennon kartasta ja vietyään ensimmäiset kierrokset toisella puoliskolla, ei FaZe pystynyt enää nousemaan CT-puolella voittoon. Kaksi muuta karttaa FaZella ei ollut hätää voiton osalta, kun se pääsi aloittamaan vahvemmalla puolella ja pitämään johdon alusta loppuun. FaZen viisikko on tällä hetkellä varustettu kovalla itseluottamuksella, kun varsinkin Broky hakee aggressiivisia AWP-pelauksia ja myös onnistuu niissä kovalla prosentilla, kun vastustaja ei osaa odottaa hänen ajoituksiaan. Joukkueen tilastojen valossa ainoa alisuorittaja on IGL karrigan. Tällä muuttujalla ei ole väliä tämän tasoisella nipulla, kun tällä hetkellä kaikki rifle-pelaajat ja broky ovat tällä hetkellä pelin päällä ja FaZelta vaaditaan rutiinitason alittamista, että peleistä ei irtoa voittoja.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

G2 voittoputkessa

G2 on tähän mennessä kohdannut lohkon ennakkoon kolme heikointa joukkuetta. Joukkue on onnistunut parantamaan peliään, mutta sen pelissä sattuu edelleen todella paljon hämmentäviä kommunikointivirheitä. HooXin yksilötason tekeminen on edelleen kaukana toivotusta vaikka parannusta on tapahtunut. Joukkueen parantuvat otteet antavat kuitenkin toiveita paremmasta, mutta menossa oleva EPL voi olla vielä liian aikaista ensimmäiselle täysonnistumiselle, kun muiden joukkueiden peli on valmista verrattuna G2:een. Hunter- ja NiKo ovat olleet liekissä lohkovaiheen, mutta varsinkin m0NESYlta vaaditaan enemmän, jos joukkue haluaa voittaa tasavahvan FaZen.

Karttojen osalta G2 poistaa Overpassin ja FaZe poistaa Vertigon. Tämä jättää auki Dust2:n ja Ancientin G2:lle, kun Ancient on ollut yllättäen joukkueen paras kartta. FaZe taas halunnee itselleen Miragen tai Infernon, kun eilisen Ancient valinta on tuskin toistumassa G2:sta vastaan. Kokonaiskuvassa FaZe on vastustajaansa edellä, kun FaZen callaus on selkeästi parempaa ja ennenkaikkea suoritusvarmempaa, kun FaZe kiittää armotta virheistä, joita G2 on esittänyt heikompia joukkueita vastaan. Kovacin serkusten hirmuvire tasoittaa puntteja, mutta FaZe ei kalpene tulivoimassa ja broky on AWP-pelaajien taistossa niskan päällä henkisellä puolella. G2:lla on sauma venyä omassa kartassaan, mutta Mirage/Inferno on FaZen heiniä. Lapulle otetaankin ottelun toisen kartan tasoitusta, kun sille tarjotaan alinta mahdollista linjaa. -2,5 linjalla on hyvät mahdollisuudet osua myös jatkoilla ottelun venyessä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!