5.10. CS:GO, IEM RMR: FaZe – fnatic | FaZen kone käynnistyy

5.10.2022 klo 17:00

Kartan tasoitus: FaZe -2,5

Panos
1.5/5

CS:GO:n puolella RMR karsinnat jatkuvat, kun eilen saatiin pelattua Euroopassa molemmissa lohkoissa ensimmäinen kierros. Vielä tänään keskiviikkona ei nähdä ratkaisupelejä, kun vasta 2-0 tai 0-2 tilanteessa olevat joukkueet huomenna ovat ratkaisujen äärellä. Ennakkosuosikit olivat enemmistössä otteluita vahvoja avauspäivänä. Palvelimella nähtiin myös varsin mykistäviä suorituksia, kun G2 otti puhtaan 16-0 voiton ja NaVin pelissä electronic löi tauluun yli 3,0 ratingin, joka on varsin mykistävä suoritus. Tänään iltapäivästä 1-0 tilanteesta turnausta jatkavat FaZe Clan ja fnatic, kun FaZen avaus turnauksessa jätti toivomisen varaa. Ottelu alkaa 17:00 ja se on paras yhdestä (BO1).

FaZe hidas startti

FaZe pääsi urakoimaan ylitöitä GamerLegionin kanssa, kun joukkue voitti vasta neljännellä jatkoajalla altavastaajan laitettua ansiokkaasti kapuloita rattaisiin. GL:llä oli kuusi mahdollisuutta katkaista peli omaksi edukseen, mutta se ei onnistunut näissä tilanteissa kertaakaan joukkueen harmiksi. FaZe venyi kerta toisensa jälkeen, vaikka suurin osa joukkueesta oli horroksessa pelillisesti. Varsinkin Twistzz hävisi lukuisia tilanteita, joita hän ei normaalisti epäonnistuisi. Osassa tilanteista toki GL:n puolelta oli todella onnekas ajoitus, mutta vastaavaa heikkoa tekemistä tuskin ollaan näkemästä kanadalaiselta toista ottelua peräkkäin. FaZe ei ole ollut optimiformissa edellisten viikkojen aikana ja EPL:ssä menestys jäi vajaaksi. Paperilla se on kuitenkin edelleen eliittiä ja suuri voittajakandidaatti syksyn Majoriin yhdessä muiden kärkijoukkueiden kanssa.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

fnatic tasainen viisikko

Viimeisimmän kokoonpanouudistuksen jälkeen fnaticin osakkeet ovat lähteneet nousuun ja joukkueen peli on nousevalla käyrällä. Se on myös tehnyt tuhoisaa jälkeä T2-peleissä ja napsinut voittoja myös kovemmista nimistä. Aivan absoluuttista kärkeä vastaan sen otteet ovat jääneet kuitenkin vajaaksi, kun esimerkiksi sekä NaVi että Vitality kaatoivat joukkueen 2-1 lukemin. Ruotsalaisella KRIMZillä on viimein tulivoimaa kaikilla sivuilla tukemassa ja fnaticille major-paikka on täysin haarukassa. Sen sijaan FaZea ja muita kärkijoukkueita vastaan lähdetään edelleen askeleen takaa, kun FaZelta ei voida odottaa GL-ottelun tasoisia otteita toista päivää peräkkäin.

Karttojen osalta Vertigo ja Dust2 lähtevät varmasti poistoon. FaZe todennäköisesti haluaa eroon Overpassista ja Ancientista, joten Fnaticin vastuulle jää valinta Miragen, Infernon ja Nuken välillä. Kaikki suosivat paperilla FaZea, mutta tasaisin näistä on Nuke perässään Mirage. Kartan osalta FaZe saakin pienen yliotteen ja kun huomioidaan edellisen ottelun alisuorittaminen, on tänään todennäköisesti vuorossa paluu arkeen, varsinkin Twistzz:n osalta. Lapulle otetaan FaZen tasoitusta pienellä linjalla, kun 3+ kierroksen voitto on normaalina päivänä FaZen taskussa. Yksilötason vertailussa FaZe on edellä jokaisella osa-alueella ja fnaticin riveistä roeJ ja Krimzin tulee venyä rankingin kärkijoukkueen horjuttamiseksi.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!