11.9. CS:GO, ESL Pro League S16: FaZe – BIG | Ärsytetty FaZe varmistamaan jatkopaikka

11.9.2022 klo 20:30

1. kartan tasoitus: BIG -3,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen B-lohkossa käydään sunnuntaina illasta päätöskierros, kun G2 varmisti jatkopaikkansa lohkossa kaatamalla FaZe Clanin kärkikamppailussa. Tänään lohkovaiheen kaikki pelit pelataan samanaikaisesti, jotta kaikissa teoreettisesti panosta omaavissa peleissä pysyy panosta, koska pelaajat eivät tiedä toisten otteluiden tilannetta. Katseet suunnataan FaZe Clanin ja BIGin väliseen kohtaamiseen, kun FaZella on vielä teoreettinen mahdollisuus jäädä rannalle peleistä. Ottelu alkaa 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

FaZe sai muistutuksen

G2 antoi varsin väkevän työnäytteen lauantaina, kun sen nuorelle AWP-pelaajalle m0NESYlle sattui maaginen päivä ja FaZe Clanin riveistä ei lyötynyt venyjiä vastaamaan tähän tasoon. Uudistunut G2 väläytti vihdoin missä sen potentiaali menee, kun Kovacin serkukset sekä m0NESY onnistuvat samanaikaisesti ottelussa. FaZen riveissä vastaavasti broky ei saanut onnistumisia AWP-pelauksilleen ja tämä teki kriittisen eron, kun joukkueiden rifle-pelaajat ovat lähes rintarinnan tason osalta. Eilen nähtykään huonoa FaZea vaan todella hyvä G2, tämä on tärkeää arvioiden kannalta. FaZe on edelleen todella suoritusvarma nippu, mutta lohkorakenteesta johtuen yksi tappio tarkoittaa, että viidennellä ja viimeisellä kierroksella on vielä teoreettinen mahdollisuus tippua pois pudotuspeleistä.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

BIGillä paineet

BIGille ainoa keino varmistaa jatkopaikka on 2-0 voitto FaZesta, kun 2-1 voitto vaatii ristiinpelauksen toisessa ottelussa. Joukkue on ottanut kaksi peräkkäistä voittoa, kun se kaatoi 2-1 lukemin MIBRin ja FTW:n, mutta karttamenetykset jättävät varsin suuria kysymysmerkkejä. Varsinkin, kun lohkon pelit G2:sta ja Outsidersia vastaan olivat varsin yksipuoliset 2-0 näytökset ennakkosuosikeille. Joukkueen kriittisin palanen on syrsoN, jolta vaaditaan m0NESYn tasoista suoritusta tarkkuuskiväärin varressa tänään. BIGin rifleosasto ei ole vertailukelpoinen FaZen kanssa, joten ilman venymisiä BIG ei ole venymässä karttavoittoihin.

Karttojen osalta BIG poistaa Ancientin ja FaZe Vertigon, kun kumpikaan ei menetä kriittistä karttaa itseltään. Tämä jättää BIGin selkeästi parhaaksi vaihtoehdoksi Dust2:n, kun joukkueella on edes onkun tasoinen etulyönti asemalla paperilla kartan osalta. Muut neljä karttaa ovat vahvasti FaZen suuntaan nojaavia. Dust2 on kuitenkin karttana varsin tulivoimaa suosiva, koska pitkät haastot suosivat hyvin osuvaa joukkuetta, kuten FaZe demonstroi Outsidersia vastaan. Tämän takia pelivalinnaksi otetaan ottelun avauskartan tasoitusta FaZelle, kun Dust2:ssa sen tulivoima puoltaa valintaa ja muissa kartoissa kartan voimasuhteet. Lisäksi BIGin valinnassa joukkue pääsee aloittamaan paremmalta puolelta, joten linjan pienempi tasoitus verrattuna omaan karttavalintaan nousee paremmaksi vaihtoehdoksi näistä kahdesta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!