15.9. CS:GO, ESL Pro League S16: ENCE – Heroic | ENCE etulyöntiasemassa

15.9.2022 klo 20:30

Ottelun voittaja: ENCE

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen C-lohko saatiin käyntiin keskiviikkona ja torstaina on vuorossa toinen pelikierros. Yllätyksiltäkään ei vältytty, kun altavastaajat venyivät ennakkosuosikkien kanssa. Päivän päättävässä ottelussa kohtaavat suomalaisorganisaatio ENCE ja turnauksen pettymyksellä aloittanut Heroic. Ottelu alkaa 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

ENCEltä komea avaus

ENCEn uudistunut kokoonpano debytoi kohtamaalla HEETin ja siitä voidaan antaa puhtaat paperit. Rutiininomainen 2-0 voitto ja ennen kaikkea ehjä T-puolen pelaaminen ansaitsevat kehuja ENCEn osalta. Joukkueen suoritus oli ennen kaikkea tasainen, kun peräti kolme pelaajaa nappasi +10 KD:n. SunPayus oli avauksessa juuri odotetun kaltainen, aggressiivisempi ja suoritusvarmempi kuin edeltäjä hades ja piti vastustajan varpaillaan jokaisella AWP-kierroksella. Tähän yhdistettynä valden terävä avaus dychan tukiessa, oli ENCE liian kova pala HEETille. Avaus oli juuri toivottu, kun voitolla karistettiin paineet pois ja saatiin hengitysvaraa seuraaville kierroksille. Jos valde pystyy ylläpitämään tasonsa on ENCE todella vaikea kaadettava, kun AWP-osasto on vahvistunut todella tukevasti syksyn turnauksia varten.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Heroic vaikeuksissa

Heroicin pitkään tanskan parhaana joukkueena roikkunut nippu on siirtymässä kohti talvihorrosta. Joukkueen yksilöiden tekemisen taso on laskevalla käyrällä ja vain kaksi pelaajaa ylittää keskiverto suorituksen rajan. Stavn on ainoa, joka on pystynyt ylläpitämään normaalin potentiaalinsa tason ja TeSeS sinnittelee vielä mukana, mutta hänenkin keskiarvonsa ovat laskeneet ikävällä tavalla. Jabbi jha sjuush sen sijaan ovat tällä hetkellä suurena painona joukkueen toiminnalle ja konkari cadiaN on suurissa vaikeuksissa oman pelinsä kanssa. 2-0 tappio MOUZille oli täysin ansaittu joukkueen osalta, kun sen otteet eivät olleet riittävällä tasolla pelin kääntämiseen. Ensimmäinen kartta oli vielä joukkueelta ok-suoritus, mutta MOUZ oli terävämpi toisen puoliskon ratkaisuhetkillä. Toisessa kartassa joukkueen T-puoli Dust2:ssa epäonnistui täydellisesti ja hiirulaiset karkasivat voittoon jo ennen toista puoliskoa.

Heroicin formi on surullisen näköinen EPL:ään saavuttaessa. ENCE sen sijaan teki tarvittavat muutokset kokoonpanoon ja varsinkin AWP-osastolla etu on suomalaisorganisaatiolla selkeästi. Heroicin valttikortti menestyskuukausina oli äärimmäisen tasaisesti suorittava viisikko, mutta tämänkin kortin osalta etu on siirtynyt ENCElle. Lapulle otetaankin ENCEn voittoa, kun sille tarjotaan pelikelpoista kerrointa. ENCEllä ei ole tällä hetkellä heikkoa karttaa valikoimassa, jota vastusta voisi täydellisesti väärinkäyttää, kun Inferno joutuu poistetuksi varmasti. Muiden karttojen osalta löytyy heikompia vaihtoehtoja, mutta näissä valinnoissa ENCE pääsee aloittamaan paremmalta puolelta kaiken järjen mukaan, kun omaksi valinnaksi ja decideriksi se saa itse haluamansa kartat.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!