18.9. CS:GO, ESL Pro League S16: ENCE – Complexity | ENCEn oljenkorret käytetty

18.9.2022 klo 20:30

1. kartan tasoitus: ENCE -2,5

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen C-lohkossa on vuorossa sunnuntaina illasta päättävä viides kierros. Päätöskierroksen pelit pelataan samanaikaisesti, jotta pelaajat eivät ole tietoisia toisten otteluiden tilanteista. MOUZ ja Heroic varmistivat jo eilen jatkopaikkansa, mutta viimeisestä kolmannesta paikasta taistelee tällä hetkellä Astralis, Complexity ja ENCE. Näistä kaksi kohtaa keskenään, kun Complexity ja ENCE kohtaavat illasta. Suomalaisorganisaation kannalta kuvio on selkeä, kun vain voitto pitää pudotuspelihaaveet elossa. Ottelu alkaa 20:30 ja se on paras kolmesta (BO3).

ENCEn viimeinen sauma

ENCEn mahdollisuudet pudotuspeleihin makaavat voiton varassa ja sen lisäksi Heroicin pitää kaataa Astralis ja MOUZin hävitä HEETille. Todennäköisyydet ovat pienet, mutta illan lähestymiseen se ei vaikuta joukkueen osalta, kun vain voitto pitää muut skenaariot hengissä. SunPayus on ollut odotetun hyvä, mutta valden unelma-avaus on vaihtunut pykälää heikompaan tekemiseen ja muu osasto ei ole pystynyt paikkaamaan. Spinxin maagisen tulivoiman puute laittaa paineita dychan ja madenin suuntaan, joista varsinkaan jälkimmäinen ei ole pystynyt vastaamaan huutoon. Tuloksena on kolme peräkkäistä tappiota, kun ENCE on ollut askeleen perässä kaikissa otteluissa. Illan ottelu on kuitenkin otettavissa, jos rifle-kolmikko saa nostettuaan tasoaan, kun Complexity ei ole näyttänyt kokonaisuutena vakuuttavalle joukkueelle.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Complexity oikealla polulla

Complexity on onnistunut nostamaan tasoaan norjalaisen hallzerkin liityttyä joukkueeseen. Hänen AWP-pelaamisensa tuo varmuutta joukkueen tekemiseen, kun kriittisessä roolissa tietty suoritusvarmuus rauhoittaa myös muun joukkueen pelaamista. Valitettavasti tänään ENCEn riveissä on vielä häntä kovempi AWP-pelaaja, joten ottelun ratkaisut tehdään rifle-osastolla, kun Grim on ollut positiivisella pelituulella. Valitettavasti muista Complexityn pelaajista ei voi sanoa samaa, kun kahden voiton jälkeen myös Complexity on kärsinyt kaksi peräkkäistä tappiota. MOUZia vastaan joukkue onnistui yllättämään yksittäisessä kartassa Ancientissa, kun joukkue sai terroristipuolensa rullaamaan todella hyvin ja hiiret eivät löytäneet tähän lääkettä. Muuten edelliset 4/5 karttaa ovat olleet joukkuelle vaikeita ja sen pelistä puuttuu viimeinen terävyys, kun lukuisat trade-tilanteet, jotka pitäisi kääntyä Complexityn eduksi tai vähintään tasoihin jäävät hyödyntämättä, kun pelaajat epäilevät ratkaisevat kymmenykset tekemisiään.

ENCEn saumat ovat ohuet, mutta niin kauan kuin ne ovat teoreettiset, ei joukkue ole luovuttamassa. Vaikka osa pelaajista taisi eilisten twiittien perusteella luulla, että he ovat ulkona jatkosta. Joukkue tulee kovalla latauksella varsinkin avauskarttaan, kun kartan tappioasemasta voittoon nouseminen nykyisellä formilla voi olla liikaa pyydetty. Kaikki Complexityn preferoimat kartat ovat varsin CT-painotteisia ja karttoja, joissa myös ENCE viihtyy. ENCEllä onkin avauskartassa paras sauma saada momentumi päälle ja siirtyä tukevassa johdossa avauspuoliskolta ratkaisemaan kartan voittoa terroristipuolelle. Lapulle otetaan ENCEn avauskartan voittoa pienellä tasoituksella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!