15.9. CS:GO, ESL Pro League S16: Complexity – HEET | Complexitylta ei vaadita ihmeitä

15.9.2022 klo 17:00

Ottelun voittaja: Complexity

Panos
1.5/5

ESL Pro Leaguen C-lohko saatiin käyntiin keskiviikkona ja torstaina on vuorossa toinen pelikierros. Yllätyksiltäkään ei vältytty, kun altavastaajat venyivät ennakkosuosikkien kanssa. Päivän toisessa ottelussa kohtaavat Complexity ja HEET, kun Complexity avasi turnauksen voitolla. Ottelu alkaa 17:00 ja se on paras kolmesta (BO3).

Complexity positiivinen avaus

Complexity yllätti avauskierroksella ja kaatoi tanskalaisen Astraliksen. Astralis vei avauskartan ja aloitti vahvasti avauspuoliskolla myös toisen kartan Nuken. Tämän jälkeen Complexity kuitenkin otti komentavan roolin ottelusta, kun se venytti ottelun jatkoille ja tämän jälkeen viimein kolmannella OT:lla sinetöi karttavoiton. Joukkue esitti selkeästi parempaa T-puolen pelaamista voittokartoissa ja otti ansaitusti ensimmäisen kiinnityksen lohkovaiheessa, kun tasaisimmassa lohkossa tähän mennessä jokainen voitto on arvokas matkalla kohti jatkopaikkaa. Complexityn vuosi on ollut pettymys, mutta norjalaisella hallzerkilla vahvistunut joukkue on vihdoin lähestymässä formia, jossa se voisi lähennellä HLTV:n top20-sijoituksia. Top10-sijoitukset voivat olla liikaa pyydetty, mutta HEETin tasoista joukkuetta vastaan nykyinen kokoonpano lähtee suosikkina.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

HEET tuskainen avaus

HEET avasi turnauksen kohtaamalla ENCEn ja avaus ei antanut kovia odotuksia. Joukkueen oman karttavalinnan suomalaisorganisaatio dominoi suvereenisti ja toisessa kartassa HEET pääsi vähän paremmin peliin mukaan, mutta turvallinen ensimmäisellä puoliskolla hankittu 11-4 johto riitti ENCElle, kun peli ei ollut karkaamassa missään kohtaa HEETille. Joukkueesta puuttuu terävin kärki ja sen lisäksi myös tasaiset perussuorittajat, kun JACKZ ei ole riittävän kalibeerin vahvistus kompensoimaan bodyyn ja muiden mollivoittoista tekemistä. Ranskalaiskokoopanolla on tulossa tukalat ajat, kun ENCEn kanssa näin suuret vaikeudet eivät povaa hyvää lohkon loppuihinkaan otteluihin, kun C-lohkossa ei ole ilmaisia lounaita.

Karttojen osalta HEET poistanee Miragen, kun se pelaa kaikkia muita karttoja. Complexity saa poistaa jonkun HEETin vahvemmista kartoista ja valinnaksi osunee Ancient. Karttavalikoiman tuoreemmista kartoista se on edelleen harvalla joukkueella hyvin hallussa. Karttojen voimasuhteet näiden joukkueiden osalta on jätettävä marginaaliin, koska HEETin tilastoja väärentävät selkeästi heikommat vastustajat. Complexity taas on nostanut tasoaan hallzerkin kanssa, kun IEM karsinnat se veti ilman tappioita ja BLASTissa vastus oli kovin mahdollinen, kun se kohtasi NaVin kahdesti (voittaen kerran). Lapulle otetaankin Complexityn voittoa, kun sille tarjotaan varsin mukavaa kerrointa ilman tasoituksia. Paperilla joukkue on vastustajaansa edellä ja HEET on jälleen se joukkue, jonka pitää ylittää rutiinitasonsa voiton saavuttamiseksi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!